Loading...

Zorgverzekering Warfstermolen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je switchen van zorgverzekering in Warfstermolen. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, VGZ, CZ, FBTO, Achmea. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om de huidige verzekering goed te bekijken. Matcht jouw huidige verzekering met jouw behoeften? Via een snelle zorgvergelijker kan jij snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende zekerheden zoals o.a. zwangerschap en bevalling of anticonceptie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten gepiept.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Gratis overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is nogal frustrerend. Aspecten zoals Eigen bijdrage of Aanvullende zorg zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van Zorg en Zekerheid of Menzis tot aan CZdirect en Zilveren Kruis. Hoe stap ik over naar een voordelige polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van onze zorgvergelijker vind je snel en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die aansluit op de behoeften. Meer info? Op deze pagina vind je nuttige details aangaande de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Vleuten zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Warfstermolen? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De hoogte van de premie komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via de polisvergelijker – inclusief handige filters – tref je snel welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden is vaak een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-warfstermolen


Betrouwbare zorgpolis in Warfstermolen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Stroe afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Op deze site vind je een aantal factoren die van belang zijn. Met deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Acute psychotische stoornis of Herseninfarct, maar ook PDD-NOS en Treponematose. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €500 (de max is €500). De reden hiervoor is een betaalbare premie. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, jouw gemeente (Kollumerland en Nieuwkruisland) of soms een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Warfstermolen?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Warfstermolen of in een omliggende plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger online. Op deze pagina spot jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 36 keer p/jaar).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is ONVZ zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Warfstermolen?

De basispolis vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Warfstermolen. Op die manier worden kosten gedekt van o.a. Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis en Logopedie, Dieetadvies, Wijkverpleging, Ergotherapie. Check de algemene voorwaarden van je huidige verzekeraar en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina vind jij enige veel voorkomende zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Warfstermolen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Friesland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Warfstermolen. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basisverzekering. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Warfstermolen? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €35 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Warfstermolen zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei soorten zorg in en rondom Kollumerland en Nieuwkruisland. Zoals logopedie, podotherapie, kraamzorg, diëtetiek en plastische chirurgie, audicien, haptonomie, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen wisselen nogal bij DSW en Pro Life. Bestudeer de voorwaarden van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Oedeemtherapie.

Verzekeringskantoor in Warfstermolen

Houd jij van face to face contact omtrent een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Warfstermolen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist bekijkt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Warfstermolen