Loading...

Zorgverzekering Warfhuizen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Warfhuizen. Bijvoorbeeld naar Achmea, CZ, Menzis, FBTO, VGZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt de actuele polis met jouw omstandigheden? Met behulp van de snelle zorgvergelijker kun je direct, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen zoals o.a. gezinsplanning plus tandheelkundige hulp. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gedaan.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is vaak frustrerend. Aspecten zoals Tandartsverzekering of CVZ zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van Bewuzt of Kiemer tot bijv. CZdirect en VGZ. Hoe achterhaal ik een betrouwbare verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door een zorgvergelijker achterhaal je gelijk en probleemloos een voordelige verzekering die klopt met alle zorgwensen. Problemen? Hier lees je bruikbare gegevens ten aanzien van eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Vledderveen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Warfhuizen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie kan per persoon verschillen. De premie wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de polisvergelijker – met bruikbare filters – check jij direct welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, HEMA, Anderzorg, Nationale Nederlanden is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-warfhuizen


Veel gekozen zorgpolis in Warfhuizen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Strijensas afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Hierna tref je enkele begrippen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Bifobie of Gespleten gehemelte, echter ook Ophthalmia neonatorum en Vogelpest. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorginstellingen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (de max is €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra verzekering voor medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, gemeente (De Marne) of wellicht een opleiding. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Warfhuizen?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Warfhuizen of in deze buurt. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker online. Hieronder bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 9 keer p/jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld OHRA zorgverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Warfhuizen?

De basisverzekering dekt een groot deel van de zorgkosten in Warfhuizen. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer en Ergotherapie, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Check de kleine letters van je huidige modules om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina spot jij enige populaire zorginstellingen in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Warfhuizen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: verifieer of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Groningen. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Warfhuizen. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basisverzekering. Altijd wel voor: kinderen t/m 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Warfhuizen? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Enige uitzondering is een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van een paar tientjes per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Warfhuizen zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er meerdere zorginstellingen in de streek De Marne. Neem nou ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek, logopedie of plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, apotheek, haptonomie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Ditzo en Salland. Check de dekking van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Oedeem-apparatuur.

Verzekeringskantoor in Warfhuizen

Houd jij van een persoonlijke afspraak met betrekking tot de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Warfhuizen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist inventariseert jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Warfhuizen