Loading...

Zorgverzekering Wanroij Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Wanroij. Veel gekozen partijen zijn Achmea, FBTO, CZ, OHRA, VGZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar eens kritisch te bekijken. Past de huidige zorgverzekering met jouw omstandigheden? Met behulp van deze slimme zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende polissen als bijv. vergoeding bril en contactlenzen / zwangerschap en bevalling. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is nogal moeilijk. Zaken als Overstapservice en Bestuursrechtelijke premie komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van CZ of Kiemer tot bijv. FBTO en ZieZo. Hoe achterhaal ik een voordelige polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Dankzij de zorgvergelijker vind je direct en eenvoudig een geschikte verzekering die matcht met de wensen. Meer info? Op deze pagina tref jij bruikbare info met betrekking tot de collectieve zorgverzekering, eigen risico, restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering. Zie ook meer over Vinkel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in oktober 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Wanroij? De premies van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie verschilt per persoon. Het tarief wordt bepaald door het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Via ons vergelijk script – met bruikbare filters – check jij direct welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden betreft vaak een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-wanroij


Betrouwbare zorgpolis in Wanroij?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Stompetoren afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site ontdek je enkele begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Bifobie of Fitz-Hugh-Curtis-syndroom, maar ook Lactose-intolerantie en Syndroom van Wernicke. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij minder zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Optioneel is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Voorbeelden zijn een extra dekking voor tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Sint Anthonis) of juist een vereniging. Jouw “win” is een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Wanroij?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Wanroij of in deze buurt. Let op: je doet dit veel rapper en simpeler via internet. Hier tref je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 18 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijvoorbeeld De Goudse zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Wanroij?

De basispolis vergoedt veel zorgkosten in Wanroij. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist en tevens Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Logopedie. Bekijk de kleine letters van je huidige dekking en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website vind je meerdere populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Wanroij wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: loop na of je verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Wanroij. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Wanroij? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit is echter anders bij een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Wanroij is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er allerlei zorginstanties in en rondom Sint Anthonis. Bijvoorbeeld: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg en ook audicien, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij HEMA of Ohra. Check de afspraken van je verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Zorgpolis Niertransplantatie.

Verzekeringskantoor in Wanroij

Heb jij het liefst face to face contact m.b.t. jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Wanroij. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon checkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Wanroij