Loading...

Zorgverzekering Waardhuizen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Waardhuizen. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, Achmea, Menzis, FBTO, OHRA. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Matcht jouw huidige dekking met jouw behoeften? Via onze scherpe zorgvergelijker mag ook jij rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende dekkingen als bijv. preventieve zorg plus kraamzorg. Overstappen van polis is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een passende zorgverzekering is tamelijk niet eenvoudig. Zaken als Mantelzorg of Aanvullende verzekering zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van Avéro Achmea of Kiemer tot aan De Goudse en Salland. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels de zorgvergelijker detecteer je snel en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die past bij jouw wensen. Meer info? Op deze website spot je praktische informatie over de collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Vessem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Waardhuizen? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – inclusief handige filters – check jij direct welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is in de regel een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met minder flexibiliteit.

zorgverzekering-waardhuizen


De beste zorgpolis in Waardhuizen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Steenwijkerwold afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Op deze pagina bekijk je veel besproken begrippen waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Cholesteatoom of Glucosurie, echter ook Ondine’s vloek en Schurft. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar minder zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500). Jouw “win” is lagere maandlasten. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Woudrichem) of mogelijk een school. Je ontvangt korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Waardhuizen?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Waardhuizen of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger op internet. Onderstaand tref jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 750).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld 12 keer).
 7. Selecteer een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. De Amersfoortse zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Waardhuizen?

De basisverzekering vergoedt een groot deel van de zorgkosten in Waardhuizen. Hiermee staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging. Controleer de polisvoorwaarden van je actuele verzekeraar om te zien wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Hieronder tref je meerdere erkende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Waardhuizen wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Je basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: inspecteer of je assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Waardhuizen. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basispolis. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Waardhuizen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €55 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Waardhuizen is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er allerlei verschillende types zorg in de buurt van Woudrichem. Denk aan: diëtetiek, logopedie, kraamzorg, ergotherapie en psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, audicien, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij FBTO of OZF. Bekijk de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Mindfulness.

Verzekeringskantoor in Waardhuizen

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek ten aanzien van een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Waardhuizen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou m.b.t. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Deze persoon controleert jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Waardhuizen