Loading...

Zorgverzekering Vught Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Vught. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, CZ, Achmea, FBTO, OHRA. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Past deze huidige zorgverzekering met jouw behoeften? Met medewerking van een nuttige zorgvergelijker kan men vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende dekkingen als beweegzorg / tandheelkundige hulp. De overstap is razendsnel afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is best gecompliceerd. Begrippen als Nominale premie + Gecontracteerde zorg zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van Besured of Ohra tot HEMA en Salland. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Aan de hand van onze zorgvergelijker detecteer je snel en moeiteloos een voordelige verzekering die klopt met de wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk jij bruikbare adviezen aangaande de aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, naturapolis. Je kunt hier ook terecht voor Veldhoven zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Vught? De tarieven van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief hangt o.a. af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de zorgvergelijker – inclusief handige filters – bekijk je supersnel welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-vught


Betrouwbare zorgpolis in Vught?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Starnmeer afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt. Verderop vind je betekenisvolle aspecten die extra belangrijk zijn. Dankzij deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorginstellingen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor o.a. Concentratiekampsyndroom of Klierkoorts, echter ook Persoonlijkheidsstoornis en Voedselallergie en voedselintolerantie. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Je kunt kiezen voor het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (de max is €500). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, een gemeente (Vught) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. De collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vught?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Vught of omgeving. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en eenvoudiger d.m.v. internet. Op deze pagina bekijk jij onze handige stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. 18 stuks per jaar).
 7. Kies de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. Stad Holland verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Vught?

Jouw basispolis dekt veel zorgkosten in Vught. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Echter ook Revalidatiezorg, Logopedie, Ergotherapie, Verloskundige zorg. Controleer de condities van jouw actuele polis en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna check jij een aantal gebruikelijke zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, bepaalt wat er aan de hand is, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Vught wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: loop na of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Vught. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Vught? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €55 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Vught moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er allerlei soorten zorg in de streek Vught. Bijvoorbeeld: diëtetiek, podotherapie, logopedie, kraamzorg en ook stoppen met roken, apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij De Friesland en ZorgDirect. Check de dekking van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Mechanische beademing.

Verzekeringskantoor in Vught

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek met betrekking tot jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Vught. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist inventariseert je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vught