Loading...

Zorgverzekering Vrouwenparochie Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Vrouwenparochie. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, FBTO, CZ, Menzis, Achmea. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om het huidige contract goed door te nemen. Past de actuele polis met jouw omstandigheden? Via deze handige zorgvergelijker kan iedereen nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld huidbehandelingen en vergoeding bril en contactlenzen. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een passende zorgverzekering is soms lastig. Zaken als Gecontracteerde zorg en Zorgtoeslag vliegen je om de oren. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of National Academic tot o.a. Interpolis en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Geholpen door een zorgvergelijker vind je vlug en zonder problemen een betrouwbare verzekering die spoort met jouw individuele wensen. Meer info? Op deze website check jij bruikbare details over de collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis. Zie ook meer over Velddriel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Vrouwenparochie? De premies van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is is afhankelijk van veel factoren. De premie hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via de polisvergelijker – met bruikbare filters – zoek je binnen enkele minuten welke organisatie de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, HEMA, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-vrouwenparochie


Betrouwbare zorgpolis in Vrouwenparochie?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Standdaarbuiten afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Univé, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Hierna lees je meer over veel besproken begrippen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. Via een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor aandoeningen als Blastomycose of Epstein-Barrvirus, echter ook Nagebootste stoornis en Seksueel overdraagbare aandoening. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 bedraagt dit €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (niet meer dan €500). Het voordeel is lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra aanvulling voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (het Bildt) of via een vereniging. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vrouwenparochie?
Gelijk beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie is er een verzekeringskantoor in Vrouwenparochie of omgeving. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker online. Op deze pagina bekijk je onze handige stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 6 stuks per jaar).
 7. Kies een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Promovendum verzekering) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Vrouwenparochie?

De basisverzekering betaalt veel voorkomende zorgkosten in Vrouwenparochie. Daarmee staat de verzekeraar garant voor onder andere Medisch specialist, Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis en tevens Logopedie, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg. Lees de kleine letters van de actuele verzekering en bekijk wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op onze website tref jij enkele algemene zorgverleners in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Vrouwenparochie wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: inventariseer of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Friesland. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Vrouwenparochie. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Vrouwenparochie? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €75 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Vrouwenparochie moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er vele soorten zorg in de regio het Bildt. Zoals ergotherapie, kraamzorg, logopedie, diëtetiek of ook audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Interpolis en Ohra. Check de voorwaarden van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Manuele therapie tot 18 jaar.

Verzekeringskantoor in Vrouwenparochie

Prefereer jij persoonlijk contact ten aanzien van de zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Vrouwenparochie. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De deskundige checkt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vrouwenparochie