Loading...

Zorgverzekering Vriezenveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Vriezenveen. Veel gekozen partijen zijn Menzis, OHRA, Achmea, CZ, VGZ. In 2022 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om jouw huidige polis goed door te nemen. Klopt deze afgesloten dekking met jouw omstandigheden? Met behulp van onze praktische zorgvergelijker kan iedereen nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende verzekeringen als tand / beweegzorg. De overstap is binnen mum van tijd gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk moeilijk. Zaken als Zvw en Restitutiepolis zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Bewuzt of PNOZorg tot bijvoorbeeld De Friesland en Stad Holland. Hoe ontdek ik een passende verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van de zorgvergelijker achterhaal je snel en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met de zorgwensen. Meer info? Op deze website lees je bruikbare info aangaande de restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico. Lees ook alles over Veessen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Vriezenveen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, kan per persoon verschillen. Het tarief hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via ons vergelijk script – en de speciale filters – tref jij binnen 1 minuut welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Besured, Promovendum, Anderzorg is vaak een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van minder flexibiliteit.

zorgverzekering-vriezenveen


Veel gekozen zorgpolis in Vriezenveen?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Stad aan ’t Haringvliet afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Op deze pagina lees je meer over cruciale factoren waar je zeker op moet letten. Met deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor onder andere Compulsie of Dyspareunie, maar ook Passieve immuniteit en Voedselvergiftiging. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar een stuk minder zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (max €500). De reden hiervoor is een betaalbare verzekering. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Voorbeelden zijn een extra dekking voor tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Twenterand) of juist een school. Jouw “win” is een voordelige premie (korting van 5-10%). In de regel is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vriezenveen?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan is er een verzekeringskantoor in Vriezenveen of ergens in de buurt. Echter, je doet dit veel rapper en nog effectiever via internet. Hierna spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (o.a. twaalf per jaar).
 7. Bepaal de uitkering aangaande lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. PMA verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Vriezenveen?

Jouw basispakket dekt allerlei zorgkosten in Vriezenveen. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist en Dieetadvies, Wijkverpleging, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Bekijk de condities van jouw huidige polis om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Verderop tref jij een paar populaire zorgaanbieders in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Vriezenveen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? De basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: check even of je verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Overijssel. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Vriezenveen. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Vriezenveen? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €50 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Vriezenveen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je vele zorgbedrijven in de regio Twenterand. Onder andere: ergotherapie, logopedie, podotherapie, diëtetiek of ook apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Avéro Achmea of Zorg en Zekerheid. Controleer de condities van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgpolis Mandibulaire repositie apparatuur.

Verzekeringskantoor in Vriezenveen

Prefereer jij 1 op 1 contact aangaande je zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Vriezenveen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist kijkt naar je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vriezenveen