Loading...

Zorgverzekering Vreeland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Vreeland. Bijvoorbeeld naar Menzis, CZ, FBTO, Achmea, OHRA. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om de huidige verzekering goed te bekijken. Past jouw huidige verzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van onze nuttige zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen en vaccinaties. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms complex. Zaken als Zorgpolis of Vrije artsenkeuze vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van Bewuzt of Ohra tot Interpolis en VGZ. Hoe stap ik over naar een gewoon goede verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van deze zorgvergelijker achterhaal je direct en eenvoudig een goede verzekering die klopt met jouw individuele wensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je handige specificaties over de naturapolis, eigen risico, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Veenklooster zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Vreeland? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de voordeligste verzekering is kan per persoon verschillen. De vergoeding kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door de vergelijk module – met uitgebreide functies – bekijk jij gelijk welke partij voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-vreeland


Betrouwbare zorgpolis in Vreeland?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis St. Willebrord afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site lees je meer over cruciale factoren die extra belangrijk zijn. Met deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgadressen waar je terecht kunt. Via een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Beroepseczeem of Gilles de la Tourette-syndroom, maar ook Necrose en SARS. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. Restitutie is duurder dan natura.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (de max is €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra dekking voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Stichtse Vecht) of juist een vereniging. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Soms is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vreeland?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Vreeland of rondom deze plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger op internet. Onderstaand lees je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 18 stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. OHRA verzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Vreeland?

Jouw basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Vreeland. Op die manier ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek en Ergotherapie, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Controleer de polisvoorwaarden van je actuele verzekering en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hieronder spot jij meerdere vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Vreeland wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering vergoedt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: inventariseer of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Utrecht. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Vreeland. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Vreeland? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Deze modules verschillen enorm: van €30 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Vreeland moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er vele verschillende types zorg in de streek Stichtse Vecht. Neem nou podotherapie, kraamzorg, logopedie, ergotherapie of plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, apotheek, psychologische zorg. De dekkingen lopen sterk uiteen bij Kiemer of PNOZorg. Check de dekking van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Malariapreventie.

Verzekeringskantoor in Vreeland

Prefereer jij een persoonlijke afspraak omtrent je zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Vreeland. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider inventariseert jouw persoonlijke situatie, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vreeland