Loading...

Zorgverzekering Vredepeel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Vredepeel. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, Achmea, VGZ, OHRA, CZ. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt deze actuele polis met jouw behoeften? Geholpen door deze nuttige zorgvergelijker kan jij rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende modules zoals o.a. tandheelkundige hulp plus tand. De overstap is razendsnel gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Gratis overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is soms niet makkelijk. Zaken als Collectiviteitskorting en PGB zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Promovendum of Menzis tot aan FBTO en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van een zorgvergelijker achterhaal je rap en moeiteloos een goede verzekering die matcht met alle zorgwensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij makkelijke informatie m.b.t. de aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Veeningen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Vredepeel? De kosten van de basisverzekeringen variëren doorgaans, terwijl de inhoud hetzelfde is. Zo zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. Het tarief hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. D.m.v. onze vergelijker – met bruikbare filters – tref jij binnen enkele minuten welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-vredepeel


Betrouwbare zorgpolis in Vredepeel?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Spui afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Op deze pagina lees je meer over een aantal onderdelen die van belang zijn. Met deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Atypische mycobacteriën of Hereditaire Motorische en Sensorische Neuropathieën, echter ook Non-verbal Learning Disabilities en Seksueel overdraagbare aandoening. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (max €500). Je profiteert van een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Mogelijkheden: een extra verzekering voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, een gemeente (Venray) of via een opleiding. Je hebt recht op een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vredepeel?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Vredepeel of in deze buurt. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en gemakkelijker op internet. Hieronder tref jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere zes per jaar).
 7. Kies een vergoeding aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn National Academic verzekering) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Vredepeel?

Het basispakket vergoedt allerlei zorgkosten in Vredepeel. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Ergotherapie, Wijkverpleging, Dieetadvies, Verloskundige zorg. Inventariseer de kleine letters van je huidige verzekering en zie meteen wat precies vergoed wordt, en met welke eigen risico. Op deze pagina tref je enige gangbare zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Vredepeel is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? De basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: verifieer of je verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Vredepeel. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Vredepeel? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €35 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Vredepeel moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstanties in en rondom Venray. Zoals logopedie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek of stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij Avéro Achmea en Ohra. Controleer de kleine lettertjes van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Maagzuurremmers.

Verzekeringskantoor in Vredepeel

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact inzake je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Vredepeel. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider inventariseert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vredepeel