Loading...

Zorgverzekering Vortum-Mullem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Vortum-Mullem. Veel gekozen partijen zijn CZ, VGZ, OHRA, Achmea, FBTO. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is slim om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past jouw actuele verzekering bij jouw situatie? Via deze innovatieve zorgvergelijker kan iedereen direct, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld mantelzorg + osteopathie. De overstap is binnen mum van tijd geregeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering op maat is tamelijk niet eenvoudig. Zaken als Zvw en Basisverzekering zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of OZF tot bijv. De Friesland en Univé. Hoe ontdek ik een gewoon goede aanbieder? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij onze zorgvergelijker tref je rap en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die past bij jouw individuele wensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij nuttige adviezen met betrekking tot de basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Veendam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Vortum-Mullem? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen vaak, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via de polisvergelijker – en de speciale filters – bekijk je direct welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden is vaak een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-vortum-mullem


Betrouwbare zorgpolis in Vortum-Mullem?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende partijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Spijkerboor afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van United Consumers, Univé, Bewuzt, Interpolis. Op deze site vind je veel besproken factoren die extra belangrijk zijn. Via deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel verschillen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Met een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor problemen zoals Dengue of Geslachtsidentiteitsstoornis, echter ook Maculadegeneratie en Vasculitis. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (maximaal €500). Het pluspunt is lagere maandlasten. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Neem dan goed door of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Boxmeer) of soms een school. Het voordeel is een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vortum-Mullem?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Vortum-Mullem of ergens in de buurt. Handig: je doet dit veel rapper en gemakkelijker via internet. Onderstaand vind jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. 27 per jaar).
 7. Beslis over de uitkering voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn inTwente verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Vortum-Mullem?

De basisverzekering staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Vortum-Mullem. Op die manier staat de verzekeraar garant voor bijv. Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis en tevens Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Logopedie, Revalidatiezorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van je actuele verzekering om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar bekijk jij enige vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt bij de meeste soorten klachten. Je dokter heeft veel kennis en trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Vortum-Mullem wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: verifieer of de verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Vortum-Mullem. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Vortum-Mullem? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €25 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Vortum-Mullem moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er velerlei zorgbedrijven in de buurt van Boxmeer. Denk aan: logopedie, podotherapie, diëtetiek, ergotherapie of stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij HEMA of Zekur. Check de kleine lettertjes van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Zorgpolis Lymfoedeem compressieapparatuur.

Verzekeringskantoor in Vortum-Mullem

Heb jij het liefst face to face contact met betrekking tot je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Vortum-Mullem. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur checkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vortum-Mullem