Loading...

Zorgverzekering Voorthuizen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Voorthuizen. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, OHRA, Achmea, Menzis, VGZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Past jouw actuele polis met jouw wensen. Via de scherpe zorgvergelijker kan je gelijk, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. kraamzorg / brillen en lenzen. Het overstappen is in een paar minuutjes gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is redelijk moeilijk. Zaken als Ingezetene + CAK zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of PNOZorg tot bijvoorbeeld De Friesland en Zekur. Hoe ontdek ik een professionele verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van een zorgvergelijker tref je rap en zonder problemen een voordelige verzekering die spoort met jouw zorgwensen. Is het lastig? Op deze pagina check jij praktische gegevens m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Of klik meteen verder naar Varsselder zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Voorthuizen? De kosten van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via de zorgvergelijker – met bruikbare filters – zoek je supersnel welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Nog meer besparen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden is vaak een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-voorthuizen


Betrouwbare zorgpolis in Voorthuizen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. Er zijn talloze partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Spier afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis, Univé. Hierna vind je betekenisvolle factoren waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel verschillen de zorgadressen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Capgras-syndroom of Incontinentia pigmenti, maar ook Nagebootste stoornis en Specifieke fobie. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar minder zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500). Het pluspunt is een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Barneveld) of juist een vereniging. Jouw “win” is korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Voorthuizen?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Voorthuizen of omgeving. Maar dat kan natuurlijk ook direct en gemakkelijker d.m.v. internet. Hieronder bekijk je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 250).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (dit kan zijn zes behandelingen).
 7. Bepaal de dekking voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. De Friesland verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Voorthuizen?

Jouw basispakket compenseert veel voorkomende zorgkosten in Voorthuizen. Op die manier hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist, Bloedonderzoek en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Controleer de kleine letters van de actuele modules om te zien wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder spot je een paar populaire zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Voorthuizen wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? De basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: check even of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Voorthuizen. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Voorthuizen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €65 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Voorthuizen is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Tevens zijn er allerlei zorgbedrijven in en rondom Barneveld. Neem nou logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg maar ook psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, haptonomie, audicien. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij De Friesland en Zorg en Zekerheid. Check de afspraken van jouw verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Longtransplantatie.

Verzekeringskantoor in Voorthuizen

Houd jij van een “echt” gesprek m.b.t. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Voorthuizen. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon inventariseert de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Voorthuizen