Loading...

Zorgverzekering Voorburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Voorburg. Bijvoorbeeld naar Menzis, FBTO, Achmea, VGZ, CZ. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is slim om jouw huidige polis goed door te nemen. Matcht deze geldende dekking met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van deze slimme zorgvergelijker kan men vlug en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals o.a. homeopathie of manuele therapie. Het overstappen is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is vaak frustrerend. Feiten zoals Tweedelijnszorg + Zorgplicht zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van ZorgDirect of Menzis tot bijv. De Goudse en Stad Holland. Hoe ontdek ik een goede polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels onze zorgvergelijker achterhaal je vlug en gemakkelijk een goede verzekering die overeenkomt met alle individuele wensen. Is het lastig? Op onze website check jij handige informatie ten aanzien van restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Valkenburg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Voorburg? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – bekijk je direct welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Meer voordeel behalen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-voorburg


Populaire zorgpolis in Voorburg?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Spanbroek afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, Interpolis. Hierna lees je meer over belangrijke aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Dankzij deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Coma vigil of Incontinentia pigmenti, maar ook Leverontsteking en Progressieve myositis ossificans. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 bedraagt dit €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (maximaal €500). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Denk aan een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, gemeente (Leidschendam-Voorburg) of juist een school. Je krijgt een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Voorburg?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Voorburg of ergens in de buurt. Let op: dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever op internet. Op deze pagina spot jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 12 keer).
 7. Selecteer de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. CZdirect verzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Voorburg?

De basisverzekering staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Voorburg. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Medisch specialist, Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer maar ook Revalidatiezorg, Ergotherapie, Logopedie, Wijkverpleging. Bekijk de algemene voorwaarden van je actuele modules om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en onder welke condities dit geldt. Hierna spot jij meerdere gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Voorburg wordt vergoed uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: trek even na of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Voorburg. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basispolis. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Voorburg? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Voorburg is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je een aantal zorginstellingen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Onder andere: ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, logopedie of ook plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, apotheek, haptonomie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Avéro Achmea en Stad Holland. Check de afspraken van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Lidmaatschap Kruiswerk.

Verzekeringskantoor in Voorburg

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak m.b.t. een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Voorburg. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou inzake verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider bekijkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Voorburg