Loading...

Zorgverzekering Vollenhove Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Vollenhove. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, FBTO, Menzis, CZ, Achmea. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het loont dus om het huidige contract goed door te nemen. Klopt de afgesloten dekking bij jouw situatie? Met medewerking van de handige zorgvergelijker kan men snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende modules zoals o.a. tandheelkundige hulp / osteopathie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is vaak niet eenvoudig. Termen als Basispakket en Vrije artsenkeuze zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of PMA tot o.a. FBTO en Zekur. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van de zorgvergelijker vind je direct en eenvoudig een betrouwbare verzekering die in lijn is met je behoeften. Problemen? Op deze website spot je bruikbare informatie ten aanzien van restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Valburg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Vollenhove? De premies van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kun je al veel besparen. De goedkoopste polis is afhankelijk van veel factoren. De kostprijs komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via de zorgvergelijker – inclusief handige filters – check je snel welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot januari 2022. Extra veel voordeel op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-vollenhove


De beste zorgpolis in Vollenhove?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Spaarndam afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Univé, United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis. Hierna lees je meer over een aantal factoren die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze info zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor bijvoorbeeld Castratieangst of Hoogteziekte, maar ook Ziekte van Ménière en Wolf-Hirschhornsyndroom. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar een stuk minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra aanvulling voor fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, een gemeente (Steenwijkerland) of mogelijk een vereniging. Het voordeel is een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vollenhove?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Vollenhove of in een omliggende plaats. Goed om te weten: het kan nog sneller en simpeler via internet. Op deze pagina lees jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 12 per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld CZ verzekering) en stap direct online over.

Wordt alle zorg vergoed in Vollenhove?

De basispolis betaalt veel zorgkosten in Vollenhove. Op die manier staat de verzekeraar garant voor zaken als Medicijnen, Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis en tevens Logopedie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies. Controleer de algemene voorwaarden van jouw huidige verzekeraar om te achterhalen wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op onze website vind jij enige gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Vollenhove is standaard gedekt in je basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: inspecteer of jouw assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Overijssel. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Vollenhove. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Vollenhove? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €55 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Vollenhove is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal verschillende types zorg in de streek Steenwijkerland. Onder andere: podotherapie, logopedie, diëtetiek, ergotherapie en apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, psychologische zorg. De vergoedingen wisselen nogal bij Besured of OZF. Controleer de condities van je polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Zorgpolis Levertransplantatie.

Verzekeringskantoor in Vollenhove

Heb jij het liefst face to face contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Vollenhove. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De begeleider bekijkt jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vollenhove