Loading...

Zorgverzekering Vogelenzang Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Vogelenzang. Bijvoorbeeld naar VGZ, Menzis, CZ, OHRA, Achmea. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Matcht jouw huidige zorgverzekering nog met jouw situatie? Aan de hand van onze handige zorgvergelijker kan iedereen direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals gezinsplanning / steunzolen. De overstap is binnen 5 minuten geregeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder gedoe
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is nogal moeilijk. Aspecten zoals Zorgpremie en Polisvoorwaarden zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van Bewuzt of ONVZ tot bijvoorbeeld Ditzo en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een aantrekkelijke verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Met behulp van de zorgvergelijker bekijk je gelijk en makkelijk een betrouwbare verzekering die spoort met alle individuele wensen. Meer info? Op deze website vind jij handige gegevens aangaande de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Usquert zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Vogelenzang? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding hangt o.a. af van aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels onze vergelijker – met handige zoekfuncties – tref je snel welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-vogelenzang


Betrouwbare zorgpolis in Vogelenzang?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – wellicht overstappen en zorgpolis Son afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Op deze site lees je meer over veel besproken aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorginstellingen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Codependence of Hypertelorisme, maar ook Kramp en Vijfde ziekte. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering ben je welkom bij een stuk minder zorginstellingen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra dekking voor tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, een gemeente (Bloemendaal) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je krijgt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vogelenzang?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Vogelenzang of in deze buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler online. Onderstaand lees je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Kies het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. twaalf keer).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld Avéro Achmea verzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wordt alle zorg vergoed in Vogelenzang?

Jouw basispolis staat garant voor veel zorgkosten in Vogelenzang. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Ziekenhuis, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Echter ook Logopedie, Dieetadvies, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Check de polisvoorwaarden van de actuele modules en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Scroll verder, daar check je meerdere gangbare zorgverleners in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Vogelenzang wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: inventariseer of je verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Vogelenzang. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Vogelenzang? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €70 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Vogelenzang moet wel een contract hebben met je verzekering. Tevens zijn er een aantal verschillende types zorg in de gemeente Bloemendaal. Denk aan: kraamzorg, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie en stoppen met roken, audicien, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij AnderZorg en Univé. Check de voorwaarden van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Leefstijladvies.

Verzekeringskantoor in Vogelenzang

Geef jij de voorkeur aan face to face contact omtrent de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Vogelenzang. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige controleert je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vogelenzang