Loading...

Zorgverzekering Vlodrop Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Vlodrop. Bijvoorbeeld naar Menzis, VGZ, OHRA, FBTO, Achmea. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Klopt jouw bestaande verzekering bij jouw situatie? Met medewerking van een praktische zorgvergelijker kan jij snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende modules als osteopathie plus mantelzorg. Overstappen van polis is binnen 5 minuten gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is vaak gecompliceerd. Zaken als Zorgverzekeraar + Zorgverzekeringskaart komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Besured of PMA tot HEMA en United Consumers. Hoe stap ik over naar een passende verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van onze zorgvergelijker vind je snel en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die klopt met de zorgwensen. Meer info? Op deze website check je nuttige details aangaande de restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Urmond zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Vlodrop? De premies van de basisverzekeringen fluctueren doorgaans, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De vergoeding kent z’n oorsprong in hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. de vergelijk module – inclusief handige filters – spot jij binnen enkele minuten welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Anderzorg is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-vlodrop


Betrouwbare zorgpolis in Vlodrop?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Someren afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Interpolis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Hieronder lees je meer over veel besproken variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners voor problemen zoals Barotitis of Keratocyste, echter ook Levervlek en Schaamluis. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500). Het voordeel is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra dekking voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Aanvullende dekking is dan een must. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Roerdalen) of soms een hogeschool / universiteit. Je krijgt dan korting op jouw zorgverzekering (korting van 5-10%). Mogelijk is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vlodrop?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Vlodrop of rondom deze plaats. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker d.m.v. internet. Hierna spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 36 keer p/jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld De Amersfoortse verzekering) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Vlodrop?

De basispolis staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Vlodrop. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen. Maar denk ook aan Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Bekijk de algemene voorwaarden van jouw huidige polis en controleer wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Hierna spot je meerdere populaire zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Jouw bezoek aan de huisarts in Vlodrop wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: controleer goed of je assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Vlodrop. Hoe zit het met de dekking? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Vlodrop? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €25 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Vlodrop moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Daarnaast zijn er vele soorten zorg in de buurt van Roerdalen. Bijvoorbeeld: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, podotherapie en ook apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij inTwente en Promovendum. Bestudeer de dekking van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Laserepilatie.

Verzekeringskantoor in Vlodrop

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak m.b.t. je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Vlodrop. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vlodrop