Loading...

Zorgverzekering Vlissingen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Vlissingen. Populaire keuzes zijn VGZ, Menzis, FBTO, OHRA, CZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Matcht jouw actuele polis nog met jouw situatie? Met medewerking van de innovatieve zorgvergelijker kan je snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende modules als beweegzorg of acnetherapie. Overstappen van polis is razendsnel afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is soms frustrerend. Zaken als GVS + Zorgpolis zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van ZorgDirect of PMA tot bijvoorbeeld De Goudse en Zekur. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door de zorgvergelijker detecteer je direct en eenvoudig een voordelige verzekering die past bij de zorgbehoefte. Hulp nodig? Op onze website check je bruikbare info met betrekking tot de naturapolis, restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Ureterp zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Vlissingen? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs hangt o.a. af van mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Met de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – zoek je binnen enkele minuten welke partij de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Besured, Anderzorg, HEMA is vaak een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-vlissingen


Betrouwbare zorgpolis in Vlissingen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Soest afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Hierna bekijk je belangrijke factoren waar je zeker op moet letten. Via deze informatie kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Degeneratieve ziekte of Hanta-virus, maar ook Malaria en Sikkelcelziekte. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf bijdraagt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (maximaal €500). Jouw “win” is een aantrekkelijke prijs. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Vlissingen) of via een opleiding. Je ontvangt een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vlissingen?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Vlissingen of ergens in de buurt. Goed om te weten: geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler online. Op deze pagina check je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 27 keer).
 7. Kies de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld Zorg en Zekerheid) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Vlissingen?

Jouw basispakket betaalt een groot deel van de zorgkosten in Vlissingen. Hiermee worden kosten gedekt van bijv. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Check de voorwaarden van de huidige verzekering en zie meteen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar check jij een paar erkende zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Vlissingen wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Let op: check even of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Vlissingen. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Vlissingen? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Vlissingen moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er meerdere zorgbedrijven in de regio Vlissingen. Bijvoorbeeld: podotherapie, ergotherapie, kraamzorg, diëtetiek en apotheek, audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg, haptonomie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Avéro Achmea en National Academic. Check de kleine lettertjes van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Zorgpolis Lactatiekundige hulp.

Verzekeringskantoor in Vlissingen

Houd jij van een “echt” gesprek aangaande een zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Vlissingen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De deskundige inventariseert jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan je flink wat geld opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vlissingen