Loading...

Zorgverzekering Vlierden Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Vlierden. Populaire keuzes zijn VGZ, CZ, Menzis, OHRA, FBTO. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om het huidige contract goed te bekijken. Matcht jouw bestaande verzekering met wat jij belangrijk vindt? Via de praktische zorgvergelijker kan men vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen als zwangerschap en bevalling / chiropractie. De overstap is binnen mum van tijd gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is soms lastig. Feiten zoals Bestuursrechtelijke premie of Eerstelijns zorg zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van CZ of Kiemer tot Interpolis en Univé. Hoe vind ik een professionele aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via onze zorgvergelijker tref je vlug en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die klopt met je individuele wensen. Kom je er niet uit? Op deze website tref jij handige gegevens over de collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Ulrum zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Vlierden? De premies van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal basisdekking hebt. Om die reden kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. de vergelijk module – met handige zoekfuncties – tref je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum is vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-vlierden


De beste zorgpolis in Vlierden?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Snikzwaag afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Univé, Bewuzt, Interpolis. Op deze site ontdek je een aantal factoren die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor bijvoorbeeld Artritis of Hereditaire Multiple Exostosen, maar ook Münchhausen by proxy en Urolagnie. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een goedkope polis. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra module voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, een gemeente (Deurne) of wellicht een onderwijsinstelling. Je krijgt een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vlierden?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Vlierden of omgeving. Goed om te weten: het kan nog sneller en duidelijker via internet. Hierna bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 6 per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is ZieZo) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Vlierden?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in Vlierden. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen maar ook Revalidatiezorg, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging. Check de algemene voorwaarden van de actuele verzekeraar om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar spot je meerdere gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Vlierden wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: inspecteer of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Vlierden. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Vlierden? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Vlierden moet wel een contract hebben met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorgbedrijven in de gemeente Deurne. Onder andere: kraamzorg, ergotherapie, podotherapie, logopedie en psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, audicien. De dekkingen zijn erg wisselend bij De Friesland of Univé. Controleer de kleine lettertjes van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Laboratoriumonderzoek via huisarts.

Verzekeringskantoor in Vlierden

Houd jij van face to face contact omtrent de zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Vlierden. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur bespreekt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vlierden