Loading...

Zorgverzekering Vlaardingen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Vlaardingen. Populaire keuzes zijn VGZ, OHRA, Achmea, FBTO, Menzis. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw huidige polis eens kritisch te bekijken. Klopt deze huidige polis met jouw omstandigheden? Met medewerking van onze scherpe zorgvergelijker kun jij nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als bijv. homeopathie plus acnetherapie. Het overstappen is binnen 2 minuten geregeld.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een geschikte zorgverzekering is redelijk complex. Zaken als Gecontracteerde zorg of Zorgpolis zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van Promovendum of Kiemer tot aan FBTO en Univé. Hoe vind ik een goedkope verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van de zorgvergelijker detecteer je gelijk en makkelijk een duidelijke verzekering die aansluit op jouw zorgwensen. Kom je er niet uit? Op deze pagina tref jij handige info over de aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Uithuizermeeden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Vlaardingen? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. De hoogte van de premie komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via de vergelijk module – met uitgebreide functies – zoek jij supersnel welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-vlaardingen


Betrouwbare zorgpolis in Vlaardingen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Smalle Ee afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers, Bewuzt. Op deze pagina tref je betekenisvolle factoren die extra belangrijk zijn. Met deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel wisselen de zorgadressen waar je heen kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Cholesteatoom of DiGeorge-syndroom, maar ook Liggingsafwijking en Teratogeen. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (maximaal €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra dekking voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, gemeente (Vlaardingen) of juist een onderwijsinstelling. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vlaardingen?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Vlaardingen of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via internet. Hieronder lees jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 12 per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. UMC Zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Vlaardingen?

Jouw basispolis staat garant voor de meeste zorgkosten in Vlaardingen. Zodoende ben je standaard verzekerd voor zaken als Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer en Ergotherapie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Logopedie. Check de polisvoorwaarden van de actuele verzekeraar om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar lees jij enkele gangbare zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Vlaardingen wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Let op: verifieer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Vlaardingen. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Vlaardingen? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit is echter anders bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €40 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Vlaardingen moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er allerlei zorginstanties in en rondom Vlaardingen. Onder andere: diëtetiek, kraamzorg, logopedie, podotherapie maar ook stoppen met roken, psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij FBTO of PNOZorg. Bestudeer de afspraken van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Kronen en bruggen.

Verzekeringskantoor in Vlaardingen

Wil je het liefstface to face contact m.b.t. de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Vlaardingen. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist controleert jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vlaardingen