Loading...

Zorgverzekering Visvliet Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Visvliet. Populaire keuzes zijn VGZ, OHRA, CZ, Achmea, Menzis. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar nog eens door te lezen. Matcht deze afgesloten polis met jouw wensen. Via onze scherpe zorgvergelijker kun jij snel en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor zoek je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende dekkingen als bijv. anticonceptie / kraamzorg. Het overstappen is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een goede zorgverzekering is vaak lastig. Feiten zoals Zorgverzekeringswet (Zvw) + Betalingsachterstand zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van Besured of PNOZorg tot De Goudse en United Consumers. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels een zorgvergelijker tref je direct en probleemloos een betrouwbare verzekering die overeenkomt met je individuele wensen. Kom je er niet uit? Hier spot je handige adviezen over de naturapolis, restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Uithuizen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Visvliet? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met ons vergelijk script – inclusief handige filters – tref jij binnen 1 minuut welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Wil je extra besparen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden is meestal wel een budget- of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-visvliet


Betrouwbare zorgpolis in Visvliet?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Smakt afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Hieronder tref je cruciale onderdelen die van belang zijn. Aan de hand van deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorginstellingen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Craniosynostose of Hirsutisme, maar ook Perlèche en Sjanker. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kun je terecht bij minder zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen wanneer je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (maximaal €500). Het pluspunt is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra module voor alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Zuidhorn) of via een vereniging. Je krijgt een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Visvliet?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Visvliet of rondom deze plaats. Handig: je doet dit veel rapper en gemakkelijker via internet. Hierna spot je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (kies bijv. 18 keer).
 7. Neem besluit over een vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (een optie is Stad Holland) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Visvliet?

Jouw basispolis staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Visvliet. Daarmee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer. Echter ook Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Logopedie, Wijkverpleging. Check de polisvoorwaarden van de actuele verzekering en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op onze website lees je enkele algemene zorgverleners in de provincie Groningen.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor de meest gangbare klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Visvliet wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: trek even na of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Groningen. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Visvliet. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen t/m 17 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Visvliet? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Visvliet moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Ook vind je velerlei zorginstanties in en rondom Zuidhorn. Zoals logopedie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie en ook plastische chirurgie, stoppen met roken, haptonomie, audicien, apotheek. De dekkingen lopen sterk uiteen bij De Friesland of Pro Life. Raadpleeg de condities van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Krabpak.

Verzekeringskantoor in Visvliet

Prefereer jij face to face contact t.a.v. een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Visvliet. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur bekijkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Visvliet