Loading...

Zorgverzekering Vinkeveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Vinkeveen. Dit kan o.a. naar Achmea, VGZ, OHRA, CZ, Menzis. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om het huidige contract goed door te nemen. Matcht deze afgesloten verzekering met jouw wensen. Met medewerking van een snelle zorgvergelijker kun je nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld vaccinaties en acnetherapie. Overstappen van verzekeraar is razendsnel gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een goede zorgverzekering is soms lastig. Feiten zoals Zorgverzekeringsfonds of CVZ komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of National Academic tot aan DSW en VGZ. Hoe stap ik over naar een betrouwbare verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Middels deze zorgvergelijker bekijk je snel en zonder problemen een geschikte verzekering die klopt met alle individuele wensen. Meer info? Hier spot je praktische gegevens ten aanzien van aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Uithoorn zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Vinkeveen? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl de dekking gelijk is. Zo kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De premie wordt bepaald door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Door ons vergelijk script – met uitgebreide functies – spot jij gelijk welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Promovendum is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-vinkeveen


Betrouwbare zorgpolis in Vinkeveen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Sluiskil afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Denk aan een polis van Interpolis, United Consumers, Univé, Zilveren kruis. Op deze site lees je meer over een aantal aspecten die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorgverleners waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor o.a. AIDS of Hoogteziekte, echter ook Pokken en Veteranenziekte. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar circa 90% van de zorgaanbieders. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (maximaal €500). Het pluspunt is een goedkope polis. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra module voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, je gemeente (De Ronde Venen) of soms een vereniging. Het voordeel is een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vinkeveen?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Vinkeveen of in deze buurt. Handig: het kan nog sneller en eenvoudiger online. Op deze pagina spot jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn negen behandelingen).
 7. Selecteer de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Salland Zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Vinkeveen?

De basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Vinkeveen. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts, Medisch specialist maar ook Dieetadvies, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Logopedie. Check de condities van de actuele verzekering en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Hierna spot je enkele erkende zorgverleners in de provincie Utrecht.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Vinkeveen wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Tip: verifieer of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Utrecht. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Vinkeveen. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Vinkeveen? De kosten voor brillen en lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in Vinkeveen moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog allerlei soorten zorg in en rondom De Ronde Venen. Denk aan: podotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek of plastische chirurgie, audicien, apotheek, stoppen met roken, psychologische zorg. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij De Amersfoortse of ZorgDirect. Bestudeer de kleine lettertjes van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Kraamzorghulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in Vinkeveen

Prefereer jij een “echt” gesprek met betrekking tot de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Vinkeveen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou inzake verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon checkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vinkeveen