Loading...

Zorgverzekering Vinkel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Vinkel. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, OHRA, Menzis, Achmea, CZ. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt jouw geldende dekking bij jouw situatie? Via onze handige zorgvergelijker mag ook jij gelijk, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende zekerheden als bijv. alternatieve geneeswijzen en chiropractie. De overstap is echt zo afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is best frustrerend. Termen als Inkomensafhankelijke bijdrage + Zorgverzekeraar zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van Promovendum of National Academic tot Interpolis en Stad Holland. Hoe vind ik een passende verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en eenvoudig een aantrekkelijke verzekering die spoort met jouw zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op deze website check je bruikbare gegevens met betrekking tot de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis. Lees ook alles over Uitdam zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Vinkel? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. Het tarief komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk je gelijk welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Anderzorg, Besured, Promovendum is in veel gevallen een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-vinkel


Meest gekozen zorgpolis in Vinkel?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Sloten afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Op deze pagina lees je meer over betekenisvolle factoren die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Decubitus of Enurese, maar ook Liesbreuk en Pus. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis ben je welkom bij een stuk minder zorgverleners. Een naturapolis is goedkoper.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is dit nog niet zo gek. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Denk aan een extra module voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Maasdonk) of via een school. Je ontvangt een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak betaal je juist meer voor de polis. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vinkel?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Vinkel of rondom deze plaats. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker via het internet. Hieronder check je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere zes keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitbetalingen betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Pro Life) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Vinkel?

Het basispakket compenseert een groot deel van de zorgkosten in Vinkel. Hiermee staat de verzekeraar garant voor onder andere Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer. Echter ook Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Controleer de voorwaarden van je actuele verzekeraar om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Hieronder check je een aantal gebruikelijke zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Vinkel wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Goed om te weten: inventariseer of je verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Vinkel. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Vinkel? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medische reden of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €25 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Vinkel moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorginstellingen in de gemeente Maasdonk. Neem nou kraamzorg, logopedie, ergotherapie, podotherapie of plastische chirurgie, apotheek, stoppen met roken, audicien, haptonomie. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij HEMA of Ohra. Check de afspraken van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Zorgpolis Kraamzorg thuis.

Verzekeringskantoor in Vinkel

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak inzake jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Vinkel. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur checkt jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vinkel