Loading...

Zorgverzekering Vierpolders Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Ieder jaar kan je switchen van zorgverzekering in Vierpolders. Dit kan o.a. naar FBTO, CZ, OHRA, Menzis, Achmea. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om het huidige contract goed door te nemen. Matcht de actuele dekking met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van deze slimme zorgvergelijker kun je vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals o.a. mantelzorg en oefentherapie. Het overstappen is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is tamelijk gecompliceerd. Aspecten zoals Solidariteit + Basisverzekering zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of Menzis tot CZdirect en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een aantrekkelijke verzekeringspolis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Geholpen door deze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en probleemloos een betrouwbare verzekering die past bij jouw wensen. Kom je er niet uit? Op deze website tref jij bruikbare gegevens m.b.t. de collectieve zorgverzekering, eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Zie ook meer over Uddel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Vierpolders? De kosten van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De premie kent z’n oorsprong in soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – check je snel welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €685). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden is in de regel een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-vierpolders


Betrouwbare zorgpolis in Vierpolders?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Sliedrecht afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Op deze site ontdek je veel besproken factoren die van belang zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgadressen waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Achondroplasie of Hypertelorisme, maar ook Neuritis optica en Tardieve dyskinesie. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is het ER €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Het voordeel is een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Veel gekozen: een extra dekking voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Brielle) of via een school. Je ontvangt korting op de premie (korting van 5-10%). In de praktijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vierpolders?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Dan is er een verzekeringskantoor in Vierpolders of in een omliggende plaats. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via het internet. Hier spot jij de te nemen stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (bijvoorbeeld 6 keer p/jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. OHRA) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Vierpolders?

Jouw basisverzekering staat garant voor allerlei zorgkosten in Vierpolders. Zodoende staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts en tevens Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg. Check de algemene voorwaarden van de actuele verzekering en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op deze pagina spot jij een paar algemene zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Gebruik van jouw huisarts in Vierpolders wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: inventariseer of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Vierpolders. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basisverzekering. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Vierpolders? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €50 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Vierpolders moet wel een contract hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Tevens zijn er velerlei zorginstellingen in de regio Brielle. Denk aan: podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie en ook haptonomie, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken. De vergoedingen kunnen sterk afwijken bij FBTO of VGZ. Check de afspraken van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Korset.

Verzekeringskantoor in Vierpolders

Wil je het liefstface to face contact ten aanzien van een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Vierpolders. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vierpolders