Loading...

Zorgverzekering Veulen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Veulen. Populaire keuzes zijn CZ, Achmea, VGZ, FBTO, OHRA. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt jouw actuele polis met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van de snelle zorgvergelijker kan men vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen als ergotherapie of ergotherapie. Overstappen van aanbieder is in een paar minuutjes gepiept.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Zonder kosten overstappen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een zorgverzekering op maat is nogal ingewikkeld. Begrippen als Nominale premie of PGB vliegen je om de oren. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of Pro Life tot aan Delta Lloyd en Univé. Hoe vind ik een goedkope verzekeraar? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels de zorgvergelijker bekijk je rap en eenvoudig een voordelige verzekering die klopt met alle zorgwensen. Meer info? Op onze website vind je praktische specificaties met betrekking tot de restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, eigen risico. Zie ook meer over Tynaarlo zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Veulen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Middels onze vergelijker – met handige zoekfuncties – tref jij binnen 1 minuut welke verzekeraar voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Meer voordeel behalen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured is doorgaans een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-veulen


De beste zorgpolis in Veulen?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Er zijn talloze maatschappijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Skingen afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Hierna lees je meer over belangrijke factoren die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Apoptose of Ehrlichiosis, maar ook Levervlek en Rabdomyoom. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar minder zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (de max is €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Venray) of soms een school. Jouw “win” is een voordelige premie (korting van 5-10%). Soms is het niet altijd goedkoper. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Veulen?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Veulen of omgeving. Let op: je doet dit veel rapper en nog effectiever via het internet. Onderstaand vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 250).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (o.a. 27 per jaar).
 7. Kies een vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(denk aan bijv. HEMA) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Veulen?

De basispolis betaalt veel voorkomende zorgkosten in Veulen. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts. Echter ook Revalidatiezorg, Ergotherapie, Logopedie, Verloskundige zorg. Lees de kleine letters van je actuele verzekeraar en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder tref je meerdere algemene zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Veulen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: trek even na of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Veulen. Wordt dit ook vergoed? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Ga dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Veulen? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €25 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Veulen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal zorginstanties in de buurt van Venray. Onder andere: podotherapie, ergotherapie, kraamzorg, logopedie of plastische chirurgie, audicien, haptonomie, psychologische zorg, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij DSW en ZorgDirect. Check de condities van jouw verzekeraar voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Kinderfysiotherapie.

Verzekeringskantoor in Veulen

Heb jij het liefst persoonlijk contact met betrekking tot je zorgpolis? Je kan afspraken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Veulen. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige bekijkt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Veulen