Loading...

Zorgverzekering Vessem Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je overstappen van zorgverzekering in Vessem. Dit kan o.a. naar CZ, Achmea, FBTO, OHRA, VGZ. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is geen gek idee om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Past jouw afgesloten verzekering met jouw wensen. Aan de hand van de nuttige zorgvergelijker kun jij rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen als huidbehandelingen / alternatieve zorg. Overstappen van polis is echt zo afgehandeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is redelijk ingewikkeld. Feiten zoals Verplicht eigen risico en Wet BIG zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van De Amersfoortse of inTwente tot aan Interpolis en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van een zorgvergelijker detecteer je gelijk en makkelijk een betrouwbare verzekering die aansluit op alle behoeften. Is het lastig? Op deze pagina vind je bruikbare informatie m.b.t. de eigen risico, aanvullende verzekering, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Twijzelerheide zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Vessem? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Door de polisvergelijker – met handige zoekfuncties – zoek je snel welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-vessem


De beste zorgpolis in Vessem?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere verzekeraars met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Sirjansland afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Op deze pagina bekijk je belangrijke aspecten die van belang zijn. Via deze informatie wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel fluctueren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor problemen zoals Chronisch polymorfe lichtdermatose of GSS, echter ook Liesbreuk en Xerostomie. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij een stuk minder zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra polis voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Maak je veel gebruik van extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Eersel) of soms een vereniging. Je hebt recht op korting op de premie (korting van 5-10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Vessem?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Vessem of rondom deze plaats. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler online. Op deze pagina tref je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld achttien keer).
 7. Beslis over de dekking betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. De Friesland) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Vessem?

De basisverzekering betaalt de meeste zorgkosten in Vessem. Zo ben je standaard verzekerd voor o.a. Medicijnen, Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist en tevens Wijkverpleging, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Controleer de algemene voorwaarden van je huidige dekking en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hierna bekijk jij meerdere gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Vessem wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Tip: inventariseer of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Vessem. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Vessem? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €30 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Vessem moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er allerlei zorginstanties in de streek Eersel. Onder andere: diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie of ook psychologische zorg, plastische chirurgie, audicien, stoppen met roken, apotheek. De tegemoetkomingen wisselen nogal bij inTwente en Zekur. Controleer de dekking van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis KI(D)-behandeling.

Verzekeringskantoor in Vessem

Prefereer jij 1 op 1 contact inzake jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Vessem. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige checkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Vessem