Loading...

ZieZo zorgverzekering Een goedkope ZieZo zorgpolis afsluiten

Vandaag nog een zorgverzekering van ZieZo afsluiten? De voordeligste premie voor 2022 bekijken? Wil je weten welke aspecten er vergoed worden bij deze assuradeur? Alle mogelijke aanvullende dekkingen doornemen? Hieronder check je alle info t.b.v. ZieZo. Mogelijk kun je vandaag nog via onze vergelijker een zorgpolis afsluiten. Overstappen is stelt erg weinig voor. Online is dit binnen 5 minuten geregeld. Vul hieronderjouw leeftijd in en start met zorgverzekeringen vergelijken.

Benieuwd wat ZieZo vergoed met hun (basis)verzekering? Voordat je de verzekering oversluit is het verstandig om de voorwaarden goed te analyseren. Welke dingen worden gedekt? In het document met voorwaarden van de maatschappij vind je het antwoord. Elk jaar veranderen de spelregels en tegemoetkomingen voor de zorgverzekeringen. Wellicht dus ook wel bij ZieZo. Check voor het oversluiten de laatste aanpassingen voor 2022 en de laatste premies. Dit kun jij opvragen via de klantenservice, of online in te zien via de website van deze assuradeur (www.ziezo.nl).

ZieZo zorgverzekering afsluiten

Nieuwsgierig via welke wijze jij een verzekering bij ZieZo dient af te sluiten? Bekijk dan het handige stappenplan.

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Fysio of natuurlijk orthodontie
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ontdekt nu de opties voor verzekeringen (Borne, Hardinxveld-Giessendam, Tiel). Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Raadpleeg de polisvoorwaarden en controleer de ZieZo vergoedingen 2022. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Het basispakket

De basisverzekering van ZieZo is identiek aan de basisverzekering van andere verzekeraars als De Goudse en United Consumers. Dit heeft de overheid in de wet vermeld. Daarnaast is het verplicht. Aan de hand van de basisverzekering ontvang jij zeker een tegemoetkoming voor bijvoorbeeld Ziekenhuis, Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Maak je aanspraak op iets uit jouw basispolis? Dan voldoe jij in beginsel de eigen bijdrage. Voor 2022 is dit €385. ZieZo hanteert meerdere polissen: de restitutie- of naturapolis. Kies je voor Restitutiepolis, dan kan jij op elke plek terecht voor zorg. Wil jij liever een naturapolis, dan wordt niet alle zorg 100% vergoedt. Puur en alleen bij contractuele zorginstellingen ontvang je alles terug. Voorbeelden zijn:

Aanvullende verzekeringen

Bij ZieZo mag je de basispolis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zo verzeker je kosten die het basispakket niet (helemaal) afdekt. Hierbij kun je denken aan brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Dankzij de aanvullende pakketten stel je een zorgverzekering samen waar jij je goed bij voelt. Tip: dergelijke aanvullende opties hoef je niet af te sluiten. Bepaald voor jezelf altijd of je de betreffende module ook echt zal gebruiken. Je bent al vrij snel oververzekerd. Alle aanvullende verzekeringen 2022 lees je op www.ziezo.nl.

Hoe zit het met het eigen risico?

ZieZo biedt – net als andere assuradeurs- een eigen risico dat verplicht is. In 2022 ligt dat op €385. Gebruik jij zorg uit het basispakket? In dat geval voldoe je de zorgkosten tot €385 zelfstandig. Wel zijn er enkele afwijkingen zoals bij verloskundige hulp. Je mag kiezen voor een hoger vrijwillig eigen risico. Dit is een extra naast de eerder genoemde €385. Het is te verhogen met treden van €100, met maximaal €500. De hoogste trede voor het eigen risico is dus maximaal €885. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag. Lees ook verder over: Zekur en VGZ verzekering.