Loading...

United Consumers zorgverzekering Een betrouwbare United Consumers zorgpolis afsluiten

Vandaag nog een zorgverzekering van United Consumers bestellen? De voordeligste premie voor 2022 checken? Nieuwsgierig welke zaken wel/niet betaald worden bij deze maatschappij? De mogelijke aanvullende dekkingen doornemen? Op deze website lees je alle informatie aangaande United Consumers. Misschien kan jij meteen met de vergelijker een zorgverzekering afsluiten. Overstappen is stelt erg weinig voor. Via internet is dat in een paar minuutjes geregeld. Voer hierna de leeftijd in en start met het vergelijken van zorgverzekeringen.

Benieuwd wat United Consumers betaalt met hun (basis)verzekering? Als jij overstapt van zorgverzekeraar is het geen gek idee om de voorwaarden uitgebreid te controleren. Welke aspecten zijn inbegrepen? In het polisblad van deze aanbieder kan je alle benodigde info nalezen. Jaarlijks variëren de uitbetalingen en compensaties voor de zorgverzekeringen. Misschien betreft dit ook United Consumers. Analyseer voor het oversluiten de laatste aanpassingen voor 2022 en actuele tarieven. Deze info is te kijken via de klantenservice, of online in te zien op de website van de aanbieder (www.unitedconsumers.nl).

United Consumers zorgverzekering afsluiten

Benieuwd via welke wijze jij een verzekering bij United Consumers kan regelen? Bekijk dan het stappenplan hieronder:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura en restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Lenzen en brillen en mond/tand
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ontdekt nu de toepasbare verzekeringen (Baarn, Gouda, Schiedam). Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Check de voorwaarden van de polis en controleer de United Consumers vergoedingen 2022. Check ook de eigen bijdrage.

Het basispakket

De basispolis van United Consumers is identiek aan de basiszorgverzekering van andere verzekeraars als Menzis en PMA. De inhoud is bij wet vastgelegd. Ook moet iedereen dit nemen. Dankzij de basisverzekering ben je standaard verzekerd voor zorg als Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek. Claim jij bepaalde zorg uit de basispolis? Dan compenseer jij vaak eerst het eigen risico. Dit ligt in 2022 op €385. United Consumers biedt twee mogelijkheden: de restitutie- of naturaverzekering. Bij de Restitutiepolis kan je overal terecht. Prefereer jij een naturapolis, dan is de keuze qua zorg meer beperkt. Exclusief bij aangesloten aanbieders van zorg krijg je 100% vergoeding. Denk bijvoorbeeld aan:

Aanvullende verzekeringen

Bij United Consumers mag men de basiszorgverzekering uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Daarmee verzeker je kosten die niet in jouw basisverzekering zijn inbegrepen. Denk bijvoorbeeld aan medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Met behulp van de aanvullende dekkingen sluit je een polis af die past bij jouw situatie. Let op: de besproken aanvullende opties zijn altijd 100% vrijwillig. Ga altijd na of je aanvullende modules ook echt zal gebruiken. Je bent al vrij snel oververzekerd. Een complete lijst met aanvullende verzekeringen 2022 download je op www.unitedconsumers.nl.

Hoe zit het met het eigen risico?

United Consumers biedt – net als alternatieve aanbieders – een verplicht eigen risico. In 2022 bedraagt dit €385. Ontvang je zorg uit het basispakket? Dan betaal je de kosten tot €385 uit je eigen portemonnee. Uitzonderingen op deze regel zijn nacontrole van donor na een orgaandonatie. Wat ook mogelijk is, dat is een extra stukje eigen risico. Dit komt bovenop het verplichte stuk van €385. Het is te verhogen met sprongen van €100, met maximaal €500. Het maximale toegestane eigen risico is dus nooit hoger dan €885. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s. Lees ook verder over: UMC Zorgverzekering en Salland Zorgverzekering verzekering.