Loading...

Delta Lloyd zorgverzekering Een voordelige Delta Lloyd zorgpolis afsluiten

Meteen een zorgverzekering van Delta Lloyd nemen? De huidige premie voor 2022 checken? Nieuwsgierig welke onderdelen er afgedekt zijn bij deze assuradeur? De opties voor aanvullende dekkingen vergelijken? Op deze pagina spot je alle gegevens t.b.v. Delta Lloyd. Mogelijk kun je vandaag nog aan de hand van een vergelijker een polis afsluiten. De overstap stelt erg weinig voor. Vanuit huis is dit in luttele minuten geregeld. Voer in het veld hieronder jouw geboortedatum in en start met het vergelijken van zorgverzekeringen.

Meteen weten wat Delta Lloyd vergoed binnen hun zorgverzekering? Nog voor men de verzekering oversluit is het goed om de voorwaarden degelijk te controleren. Welke aspecten zijn inbegrepen? In de voorwaarden van deze aanbieder kan je alle benodigde info nalezen. Elke 12 maanden wisselen de uitbetalingen en compensaties van de grote maatschappijen. Misschien is dit ook het geval bij Delta Lloyd. Raadpleeg voor het oversluiten de laatste aanpassingen voor 2022 en actuele tarieven. Deze info is te kijken via de klantenservice, en kun jij bekijken via de app van de verzekeringsmaatschappij (www.deltalloyd.nl).

Delta Lloyd zorgverzekering afsluiten

Nieuwsgierig op welke manier je een polis bij Delta Lloyd kunt afsluiten? Bekijk dan ons praktische stappenplan.

  1. Hoe oud ben je?
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((restitutie en natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Lenzen en brillen en bijv. tandarts
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ziet nu alle beschikbare verzekeraars (Zeewolde, Hoorn, Nijkerk). Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Check de kleine lettertjes en geef extra aandacht aan de Delta Lloyd vergoedingen 2022. Let met name op de eigen bijdrage.

Het basispakket

De basiszorgverzekering van Delta Lloyd verschilt eigenlijk niet van de basiszorgverzekering van “concurrenten” zoals Delta Lloyd en Univé. De inhoud is bij wet vastgelegd. Tevens moet je dit afsluiten. Met behulp van de basispolis ben je zeker van vergoedingen voor zorg als Medicijnen, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Claim jij iets uit jouw basispolis? Dan betaal je altijd in de basis een eigen risico. Voor 2022 is dit €385. Delta Lloyd geeft een keuze uit 2 vormen: de restitutie- of naturapolis. In de Restitutiepolis heb je vrije zorgkeuze. Wil jij liever de naturapolis, dan is de keuze qua zorg meer beperkt. Exclusief bij contractuele ziekenhuizen krijg je 100% vergoeding. Denk bijvoorbeeld aan:

Aanvullende verzekeringen

Bij Delta Lloyd kan je jouw basispakket uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Zodoende verzeker je kosten die niet in de basisdekking zijn meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Via de aanvullende dekkingen stel je een zorgverzekering samen die past bij jouw situatie. Advies: dergelijke aanvullende dekkingen hoef je niet af te sluiten. Check daarom of je aanvullende modules ook echt zal gebruiken. Er is al snel sprake van oververzekerd. Een lijst met alle aanvullende verzekeringen 2022 kun je terugvinden op www.deltalloyd.nl.

Hoe zit het met het eigen risico?

Delta Lloyd gebruikt – net als alle andere assuradeurs- een stukje verplicht eigen risico. In 2022 ligt dat op €385. Gebruik jij zorg uit de basisdekking? Je betaalt dan de eerste €385 dus vaak zelf. Wel zijn er enkele afwijkingen zoals bij verloskundige hulp. Wat ook mogelijk is, dat is een extra stukje eigen risico. Dit is dan een verlengstuk van het verplichte stuk van €385. Dit kun jij uitbreiden met €100 per niveau, met maximaal €500. Het maximale toegestane eigen risico bedraagt dus €885 per jaar. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag. Check daarnaast: CZdirect en C4Me verzekering.