Loading...

Besured zorgverzekering Een goedkope Besured zorgpolis afsluiten

Wil jij een zorgverzekering van Besured regelen? De huidige premie voor 2022 controleren? Of weten welke zaken wel/niet betaald worden bij deze aanbieder? Alle mogelijke aanvullende dekkingen doornemen? Op de site bekijk je alle details met betrekking tot Besured. Misschien kan jij meteen met de vergelijker een zorgverzekering afsluiten. Overstappen is stelt erg weinig voor. Online is dit in luttele minuten geregeld. Voer in de tool hierna jouw leeftijd in en ga aan de slag met zorgverzekeringen vergelijken.

Wil jij weten wat Besured allemaal dekt met hun (basis)verzekering? Voordat je overstapt van zorgverzekeraar is het verstandig om de voorwaarden grondig te inventariseren. Welke aspecten zijn inbegrepen? In de voorwaarden van deze aanbieder kan je hier meer over lezen. Elk jaar variëren de uitbetalingen en dekkingen van de grote maatschappijen. Vermoedelijk is dit ook het geval bij Besured. Analyseer voordat je gaat overstappen de laatste aanpassingen voor 2022 en de laatste premies. Jij kan hiervoor terecht bij de klantenservice, of online in te zien via de website van de verzekeringsmaatschappij (www.besured.nl).

Besured zorgverzekering afsluiten

Nieuwsgierig op welke manier je een polis bij Besured kunt afsluiten? Bekijk dan ons praktische stappenplan.

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysiotherapie en bijv. orthodontie
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je vergelijkt nu in een keer de toepasbare verzekeringen (Veendam, Heerlen, Maastricht). Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Check het polisblad, en controleer de Besured vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Het basispakket

De basisverzekering van Besured is gelijk aan het basispakket van alternatieve zorgaanbieders als inTwente en Stad Holland. Het basispakket moet wettelijk hetzelfde zijn. Tevens is het verplicht. Via de basisverzekering ben jij altijd gedekt voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Claim jij bepaalde zorg uit de basispolis? Dan vergoed jij zelf vaak eerst het eigen risico. Dit ligt in 2022 op €385. Besured biedt twee mogelijkheden: een naturaverzekering of restitutieverzekering. Kies je voor Restitutiepolis, dan heb je vrije zorgkeuze. Wil jij liever een naturapolis, dan wordt niet alle zorg 100% vergoedt. Puur en alleen bij contractuele partijen wordt de volledige nota uitbetaald. Dekkingen zijn er voor:

Aanvullende verzekeringen

Bij Besured kan je jouw basispakket aanvullen met aanvullende verzekeringen. Zo dek jij de kosten die niet in de basisdekking zijn meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Aan de hand van de aanvullende pakketten stel je een zorgverzekering samen die volledig passend is bij je zorgwens. Belangrijk: de besproken aanvullende modules zijn niet verplicht. Bepaald voor jezelf altijd of je de betreffende module daadwerkelijk gaat gebruiken. Er is al snel sprake van oververzekerd. Het complete overzicht met aanvullende verzekeringen 2022 kun je terugvinden op www.besured.nl.

Hoe zit het met het eigen risico?

Besured biedt – vergelijkbaar met alle andere assuradeurs- een verplicht eigen risico. In 2022 is dit €385. Ontvang je zorg uit de basisverzekering? Dan voldoe je de eerste €385 uit je eigen portemonnee. Er bestaan een paar uitzonderingen, denk aan wijkverpleging. Optioneel is een extra stukje eigen risico. Dit is een extra naast het verplichte stuk van €385. Je kunt het verhogen met treden van €100, tot maximaal €500. De maximale vrijwillige eigen bijdrage is dus maximaal €885. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager. Check daarnaast: Avéro Achmea en De Amersfoortse verzekering.