Loading...

AnderZorg zorgverzekering Een voordelige AnderZorg zorgpolis afsluiten

Meteen een zorgverzekering van AnderZorg afsluiten? De goedkoopste premie voor 2022 achterhalen? Nieuwsgierig welke onderdelen er gedekt worden bij deze aanbieder? De potentiële aanvullende dekkingen inventariseren? Op deze website spot je alle informatie met betrekking tot AnderZorg. Misschien kan jij meteen via de tool een zorgverzekering afsluiten. De overstap nog nooit zo eenvoudig geweest. Online is dit binnen 5 minuten rond gemaakt. Voer in de tool hierna jouw geboortedatum in en start met online zorgverzekering vergelijken.

Meteen weten wat AnderZorg afdekt binnen hun zorgverzekering? Alvorens jij overstapt van zorgverzekeraar is het geen gek idee om de dekkingen uitgebreid te inventariseren. Wat wordt we/niet gedekt? In de kleine lettertjes van de assuradeur vind je het antwoord. Elke 12 maanden wisselen de vergoedingen en modules van de verzekeringskantoren. Misschien is dit ook het geval bij AnderZorg. Analyseer voor het oversluiten de inhoud van de polissen voor 2022 en actuele tarieven. Deze zijn op te vragen bij de webcare, of online in te zien op de website van de verzekeringsmaatschappij (www.anderzorg.nl/).

AnderZorg zorgverzekering afsluiten

Weten via welke wijze jij een verzekering bij AnderZorg kunt regelen? Gebruik dan het stappenplan hieronder:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Fysiotherapie en gebit
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je vergelijkt nu in een keer de af te sluiten verzekeringen (Delft, Heerenveen, Losser). Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Analyseer de voorwaarden van de polis en geef extra aandacht aan de AnderZorg vergoedingen 2022. Check ook het eigen risico.

Het basispakket

Het basispakket van AnderZorg is praktisch hetzelfde als het basispakket van “concurrenten” zoals HEMA en Zekur. Dit wordt wettelijk bepaald. Ook moet iedereen dit nemen. Dankzij de basisverzekering ben je standaard verzekerd voor o.a. Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist. Maak je aanspraak op zorg uit de basisverzekering? Dan voldoe jij altijd in de basis het eigen risico. In het jaar 2022 betaal je €385. AnderZorg geeft een keuze uit 2 vormen: een natura- of een restitutieverzekering. Ga jij voor Restitutiepolis, dan kan je overal terecht. Ga je voor een naturapolis, dan heb je beperkte zorgkeuze. Alleen bij aangesloten aanbieders van zorg wordt de volledige nota uitbetaald. Dekkingen zijn er voor:

Aanvullende verzekeringen

Bij AnderZorg kan men de basisverzekering verrijken met aanvullende verzekeringen. Zo dek jij de kosten die niet in de basisdekking zijn meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen. Dankzij de aanvullende modules sluit je een polis af die past bij jouw situatie. Belangrijk: de besproken aanvullende dekkingen zijn niet verplicht. Ga altijd na of je de aanvullende verzekering in de praktijk gaat gebruiken. Je bent al vrij snel oververzekerd. Een complete lijst met aanvullende verzekeringen 2022 vind je op www.anderzorg.nl/.

Hoe zit het met het eigen risico?

AnderZorg biedt – in overeenstemming met andere aanbieders – een eigen risico dat verplicht is. In 2022 bedraagt dit €385. Gebruik jij zorg uit de basisdekking? In dat geval voldoe je de eerste €385 dus vaak zelf. Er zijn enkele uitzonderingen zoals de huisarts. Optioneel is een extra stukje eigen risico. Dit komt bovenop de €385. Dit kan men aanpassen met stapjes van €100, met €500. De hoogste trede voor het eigen risico is dus maximaal €885. Ben je gezond, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag. Check daarnaast: De Amersfoortse en Zorg en Zekerheid verzekering.