Loading...

Zorgverzekering Zwanger worden Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Op basis van vooraf bepaalde poliskosten, mag je aanspraak maken op een speciaal zorgpakket van bijv. FBTO, OHRA, CZ, VGZ, Achmea of Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Elke Nederlander wil de beste zorg. Veel Hollanders moeten hebben specialistische zorg. In dit geval misschien wel zwanger worden. Achterhalen of (alle onkosten voor) zwanger worden wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Op het moment dat jij een andere zorgpolis neemt, is het onmisbaar aanvullende dekkingen te inventariseren ten aanzien van gebruikelijke medische behandelingen en therapieën. Hoe zit het met de declaraties? In de voorwaarden van jouw polis (Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, HEMA) vind je het antwoord. Elke 12 maanden wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen zwanger worden 2022

Jouw verzekering heeft een zogenoemde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij alle maatschappijen hetzelfde. Op die manier ben je gedekt voor kostenposten zoals Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Ergotherapie, Logopedie maar ook Huisarts, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Echter, wat is de huidige status van zorgverzekering Zwanger worden vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Overweeg jij een andere polis te nemen bij DSW en Promovendum? Doorzoek dan goed de voorwaarden rondom deze situatie. De vergelijker hieronder kan je helpen bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor zwanger worden. Bekijk vergoedingen in o.a. Elkenrade, Lichtenvoorde, Sandfirden, Zevenaar.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een klantvriendelijke verzekeraar die aansluit op jouw specifieke zorgbehoeftes? Denk dan aan Vergoedingen Liesbreuk? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel met behulp van de online tool. Maar hoe kan ik dat doen? Heel simpel, aan de hand van de volgende tips en adviezen:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura en restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysio en tandheelkunde
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ontdekt nu alle mogelijke verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Check de polisvoorwaarden en geef extra aandacht aan de zwanger worden vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Zwanger worden

Eigen risico is de vergoeding die je jaarlijks moet inleggen in de situatie dat je zorgkosten maakt. In 2022 ligt dit op €385. Gaat de tegemoetkoming voor Zwanger worden van de eigen bijdrage af? We praten over vrij unieke thema’s / ingrepen. Deze niet-standaard zorg gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Daarvoor raadpleeg je de overeenkomst / polisblad. De polis kan je downloaden op de website van de verzekeraar, of neem contact op met de servicemedewerkers van de verzekeraar. Zit deze ingreep in het basispakket? In die situatie betaal je vaak de eerste €385 door de eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? In deze situatie vragen verzekeraars in de regel geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bezoek ook de pagina over: CZ zorgverzekering.