Loading...

Zorgverzekering Vaccinaties voor reizen naar het buitenland Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. Mede door een vastgestelde financiële vergoeding, krijg jij een speciaal zorgpakket van o.a. Achmea, OHRA, FBTO, CZ, VGZ of United Consumers, Interpolis, Univé, Bewuzt. Elke Nederlander kan deskundige zorg krijgen. En veel mensen moeten ook extra behandelingen hebben. In dit geval misschien wel vaccinaties voor reizen naar het buitenland. Wil jij weten of (behandelingen rondom) vaccinaties voor reizen naar het buitenland ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis regelt, is het goed om de aanvullende dekkingen te checken rondom gebruikelijke ingrepen en geneesmethoden. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-regels van jouw verzekeraar (HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elk nieuw jaar muteren de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen vaccinaties voor reizen naar het buitenland 2022

Elke zorgverzekering biedt allereerst een belangrijke basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij elk van de aanbieders identiek. Op die manier ben je altijd verzekerd voor mogelijke kosten als Revalidatiezorg, Logopedie, Wijkverpleging, Verloskundige zorg maar ook Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Let op: wat moet ik weten over zorgverzekering Vaccinaties voor reizen naar het buitenland vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Bezig met een polis afsluiten bij De Goudse of Salland? Check dan goed de kleine letters rondom dit onderwerp. De zorgvergelijker op deze pagina begeleidt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor vaccinaties voor reizen naar het buitenland. Bekijk vergoedingen in o.a. Easterlittens, Langenboom, Ritthem, Woldendorp.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een gewoon goede zorgpolis die in lijn is met jouw specifieke zorgbehoeftes? Relevant voor Vergoedingen Inlays? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel via de online tool. Maar hoe kan ik dat doen? Zonder moeite, met de volgende tips en adviezen:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Alternatieve geneeswijzen of natuurlijk tandarts
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ziet nu alle mogelijke verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Check de voorwaarden van de polis en controleer de vaccinaties voor reizen naar het buitenland vergoedingen 2022. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico Vaccinaties voor reizen naar het buitenland

Het eigen risico is de vergoeding die je zelf moet betalen in de situatie dat je iets uit je basispakket gebruikt. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan de vergoedingen van Vaccinaties voor reizen naar het buitenland ten koste van het eigen risico? We praten over vrij individuele onderwerpen / behandelwijzen. Deze bijzondere zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Daarvoor download je de overeenkomst / polisblad. De polis kan je downloaden via je online account bij de verzekeraar, of vraag het de de klantenservice van jouw verzekeringskantoor. Zit de gewenste therapie wel in de basisdekking? Dan vergoed jij vaak de eerste €385 uit je eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Dan geldt er doorgaans geen eigen risico! Bezoek ook de pagina over: Zekur.