Loading...

Zorgverzekering Transferplank Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgpolis is verplicht in Nederland. Mede door een vaste premie per maand, kan jij profiteren van een speciaal zorgpakket van onder andere Achmea, OHRA, Menzis, FBTO, CZ of Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Interpolis. Elke Nederlander wil de beste zorg. Veel Hollanders moeten hebben specialistische zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met transferplank. Benieuwd of (de tarieven voor) transferplank wordt betaald uit de zorgverzekering? Op het moment dat jij een vernieuwde zorgverzekering regelt, is het goed om alle aanvullende dekkingen te inventariseren ten aanzien van reguliere operaties en geneeswijzen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-regels van de verzekeringsmaatschappij (Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elk nieuw jaar wisselen de keuzes, declaraties en modules van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen transferplank 2023

Jouw zorgverzekering biedt allereerst een zogenoemde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Zo heb je altijd een goede dekking voor kostenposten zoals Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Verloskundige zorg en natuurlijk Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen. Belangrijk: wat moet ik weten over zorgverzekering Transferplank vergoeding 2023? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Bezig met een polis afsluiten bij CZdirect of PNOZorg? Check dan kritisch de voorwaarden ten aanzien van deze behandelingen. De onderstaande vergelijker ondersteunt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor transferplank. Je treft hier ook meer info over Drouwen, Lage Vuursche, Rietmolen, Wissenkerke.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een klantvriendelijke verzekeraar die in lijn is met jouw specifieke zorg-wensen? Denk dan aan Vergoedingen Immediaatprothese? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker via internet. Hoe gaat dat in z’n werk?Heel simpel, met de volgende handleiding:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysiotherapie of orthodontie
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. In het volgende scherm check je de opties voor verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Analyseer het polisblad, en bekijk de transferplank vergoedingen 2023. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Transferplank

Jouw eigen risico is de minimale kosten die jaarlijks moet worden bijgelegd in het geval je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Transferplank van het eigen risico af? Het betreft tamelijk unieke onderwerpen / behandelingen. Deze niet-standaard ingreep zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Daarvoor raadpleeg je het geldige polisblad. De polis kan je downloaden via internet (bij de assuradeur), of raadpleeg de helpdesk van de verzekeringsmaatschappij. Zit de gewenste behandeling in het basispakket? Dan vergoed jij doorgaans een deel van de zorg (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? Dan geldt er meestal geen eigen stukje uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: ONVZ.