Loading...

Zorgverzekering Thuisbevalling Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland. Mede door vooraf bepaalde poliskosten, heb je recht op een uitgebreid zorgpakket van onder andere OHRA, Menzis, VGZ, CZ, Achmea en United Consumers, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Ieder mens wil de beste zorg. Veel consumenten hebben specifieke behoeftes. Dat kan bijvoorbeeld gaan om thuisbevalling. Wil jij weten of (de kosten omtrent) thuisbevalling wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Wanneer je een nieuwe zorgverzekering regelt, is het aan te raden de aanvullende dekkingen te bekijken t.a.v. reguliere operaties en geneesmethoden. Wat wordt wel en niet gedekt? In de kleine letters van de verzekeringsmaatschappij (Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA, Anderzorg) vind je het antwoord. Elk jaar wijzigen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen thuisbevalling 2022

Iedere polis bestaat uit een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. Zo ben je gedekt voor o.a. Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg maar ook Medisch specialist, Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Echter, wat is de huidige status van zorgverzekering Thuisbevalling vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Direct oversluiten naar DSW en Promovendum? Doorzoek dan grondig de condities op het gebied van dit onderwerp. De zorgvergelijker op deze pagina begeleidt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor thuisbevalling. Lees handige informatie over Driewegen, Kuinre, Rheezerveen, Corle.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een persoonlijke verzekering, die matcht met je unieke zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Hulphond? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel aan de hand van internet. Welke stappen moet ik volgen? Heel simpel, via de volgende handleiding:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((restitutie & natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysiotherapie of natuurlijk orthodontie
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ontdekt nu alle mogelijke verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Raadpleeg de voorwaarden van de polis en let specifiek op de thuisbevalling vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Thuisbevalling

Jouw eigen risico is de minimale kosten die jaarlijks moet worden bijgelegd wanneer je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan kosten rondom Thuisbevalling van het eigen risico af? Het betreft aanmerkelijk specifieke aangelegenheden / behandelwijzen. Deze niet-standaard ingreep gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Daarvoor raadpleeg je het geldige polisblad. Dit document tref je op de website van de verzekeraar, of contacteer de ondersteuningsdienst van de verzekeringsmaatschappij. Zit deze opname inbegrepen in jouw basisverzekering? In dat geval voldoe je doorgaans een deel van de zorg (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij eisen verzekeringen meestal geen bijdrage uit jouw eigen risico. Check nu direct details over: De Friesland.