Loading...

Zorgverzekering Therapeutisch elastische kousen (TEK) Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. In ruil voor een vastgestelde financiële vergoeding, heb je recht op een speciaal zorgpakket van verzekeraars als FBTO, OHRA, CZ, Menzis, VGZ en Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Elke Nederlander kan deskundige zorg krijgen. En veel mensen moeten hebben specialistische zorg. Dat kan bijvoorbeeld gaan om therapeutisch elastische kousen (tek). Wil jij weten of (alle onkosten voor) therapeutisch elastische kousen (tek) wordt betaald uit de zorgverzekering? Zodra je een nieuwe zorgverzekering afsluit, is het slim om je aanvullende dekkingen te checken ten aanzien van gangbare operaties en therapieën. Hoe zit het met de declaraties? In de kleine letters van de betreffende zorgverzekering (Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA) lees je er alles over. Elk nieuw jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen therapeutisch elastische kousen (tek) 2022

Uw verzekeringsmaatschappij beslaat een wettelijk verplichte basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij alle maatschappijen identiek. Hiermee heb je altijd een goede dekking voor mogelijke kosten als Ergotherapie, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg en Ziekenhuis, Huisarts, Ziekenvervoer, Medicijnen. Alleen, wat moet ik weten over zorgverzekering Therapeutisch elastische kousen (TEK) vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Direct overstappen naar bijvoorbeeld Kiemer en Promovendum? Bekijk dan kritisch de kleine letters op het gebied van deze behandelingen. De zorgvergelijker op deze pagina kan je helpen bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor therapeutisch elastische kousen (tek). Navigeer meteen naar Driebruggen, Kruiningen, Rheden, Wintelre.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een verzekering op maat, die in lijn is met jouw eigen zorg-nood? Onder ander voor Vergoedingen Huidtherapie? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel via de online tool. Maar hoe kan ik dat doen? Erg makkelijk, met het stappenplan hieronder:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking of natuurlijk gebit
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. In het volgende scherm check je alle mogelijke verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Check de polisvoorwaarden en bekijk de therapeutisch elastische kousen (tek) vergoedingen 2022. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Therapeutisch elastische kousen (TEK)

Jouw eigen risico is de minimale kosten die je zelf moet betalen wanneer je iets uit je basispakket gebruikt. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan tarieven m.b.t. Therapeutisch elastische kousen (TEK) van mijn eigen risico af? Het gaat hier om tamelijk kenmerkende aangelegenheden / behandelwijzen. Deze niet-standaard ingreep zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Hiervoor check je het geldige polisblad. Dit document vind je via internet (bij de assuradeur), of contacteer de ondersteuningsdienst van de verzekeraar. Staat je therapie wel in de basisdekking? Dan compenseer jij in de regel zelf een klein gedeelte (€385) door de eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? In dat geval vragen verzekeraars doorgaans geen bijdrage uit jouw eigen risico. Check nu direct details over: Ditzo.