Loading...

Zorgverzekering TENS (pijnbestrijding) Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. Aan de hand van een vastgestelde financiële vergoeding, krijg jij een betrouwbaar zorgpakket van verzekeraars als VGZ, Menzis, OHRA, FBTO, CZ en Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis. Ieder mens wil goede zorg ontvangen. Veel Hollanders moeten ook extra behandelingen hebben. Voor jou heeft dat misschien te maken met tens (pijnbestrijding). Wil jij weten of (alle onkosten voor) tens (pijnbestrijding) wordt vergoed binnen de zorgverzekering? In het geval jij een nieuwe zorgverzekering afsluit, is het goed om de aanvullende dekkingen te inventariseren met betrekking tot gebruikelijke operaties en geneeswijzen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de kleine letters van de verzekeringsmaatschappij (Besured, Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden) lees je er alles over. Elke 12 maanden muteren de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen tens (pijnbestrijding) 2023

Iedere polis bestaat uit een zogenoemde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is voor iedereen identiek. Hiermee ben je gedekt voor zaken als Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Ergotherapie en Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen. Maar, wat is de huidige status van zorgverzekering TENS (pijnbestrijding) vergoeding 2023? Is dit ook geregeld in dit pakket? Meteen switchen naar DSW en United Consumers? Bekijk dan kritisch de kleine letters ten aanzien van dit onderwerp. De zorgvergelijker op deze pagina helpt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor tens (pijnbestrijding). Lees nu ook meer info over Dreumel, Krommenie, Reutum, Winschoten.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een klantvriendelijke verzekeraar die rijmt met je speciale zorgbehoeftes? Denk dan aan Vergoedingen Hormonen bij vruchtbaarheidsbehandelingen? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker aan de hand van deze online vergelijker. Hoe werkt het? Super eenvoudig, aan de hand van het volgende stappenplan:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Alternatieve geneeswijzen of natuurlijk gebit
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. In het volgende scherm check je de af te sluiten verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Analyseer de kleine lettertjes en controleer de tens (pijnbestrijding) vergoedingen 2023. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico TENS (pijnbestrijding)

Eigen risico is het bedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd in het geval je gebruik maakt van het pakket. In 2023 is dit €385. Gaan kosten rondom TENS (pijnbestrijding) ten koste van het eigen risico? Dit zijn aanmerkelijk unieke onderwerpen / behandelingen. Deze bijzondere zorg zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Hiervoor raadpleeg je het geldige polisblad. Dit document vind je via je online account bij de verzekeraar, of vraag het de de helpdesk van de verzekeraar. Zit deze opname in de algemene basisdekking? Dan vergoed jij in de regel zelf een klein gedeelte (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? In dat geval is er in de regel geen eigen stukje uit het eigen risico. Check nu direct details over: CZ.