Loading...

Zorgverzekering Tandimplantaat Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. Uitgaande van een bepaald maandtarief, kun je gebruik maken van een uitgebreid zorgpakket van bedrijven als Menzis, OHRA, FBTO, VGZ, CZ en Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Ieder mens wil de beste zorg. En veel mensen hebben specifieke behoeftes. Dat kan bijvoorbeeld gaan om tandimplantaat. Nieuwsgierig of (alle onkosten voor) tandimplantaat wordt vergoed binnen de zorgverzekering? In het geval jij een andere zorgpolis regelt, is het verstandig om je aanvullende dekkingen te inventariseren t.a.v. gangbare operaties en geneesmethoden. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-regels van jouw polis (HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured) wordt dit duidelijk uitgelegd. Ieder jaar wijzigen de modules, tarieven en dekkingen van de grote verzekeraars.

Vergoedingen tandimplantaat 2022

Iedere polis beslaat een zogenaamde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij alle maatschappijen gelijk. Hiermee ben je standaard verzekerd voor o.a. Dieetadvies, Wijkverpleging, Logopedie, Verloskundige zorg of Medicijnen, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Let op: wat moet ik weten over zorgverzekering Tandimplantaat vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Overweeg jij overstappen naar bijvoorbeeld Ik of Zorg en Zekerheid? Lees dan nauwkeurig de kleine letters ten aanzien van deze situatie. De zorgvergelijker op deze pagina ondersteunt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor tandimplantaat. Navigeer meteen naar Doorwerth, Krabbendijke, Rekken, Willemstad.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een gewoon goede zorgpolis die matcht met jouw eigen zorgvragen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Heupartrose? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig via de zorgvergelijker. Maar hoe kan ik dat doen? Super eenvoudig, met het stappenplan hieronder:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking of natuurlijk tandarts
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. In het volgende scherm check je de toepasbare verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Download de polisvoorwaarden en controleer de tandimplantaat vergoedingen 2022. Let met name op de eigen bijdrage.

Eigen risico Tandimplantaat

Jouw eigen risico is de vergoeding die je jaarlijks moet inleggen wanneer je zorgkosten maakt. In 2022 ligt dit op €385. Gaan de vergoedingen van Tandimplantaat van het eigen risico af? We praten over vrij kenmerkende kwesties / ingrepen. Deze unieke behandeling kan ten koste gaan van het eigen risico. Om dit te achterhalen raadpleeg je het actuele polisblad. Dit raadpleeg je via je online account bij de verzekeraar, of vraag je op bij de servicemedewerkers van de verzekeringsmaatschappij. Vind je ze ingreep wel in de basisdekking? Dan vergoed jij vaak het eerste deel (€385) door de eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij vragen verzekeraars meestal niet een bijdrage uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: ZorgDirect vergoedingen.