Loading...

Zorgverzekering Tandartskosten na een ongeval Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Mede door een bepaald maandtarief, kun je gebruik maken van een uitgebreid zorgpakket van verzekeraars als Menzis, VGZ, CZ, FBTO, OHRA en Univé, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Ieder persoon heeft betrouwbare zorg nodig. Veel patiënten moeten hebben specialistische zorg. Bijvoorbeeld rondom tandartskosten na een ongeval. Achterhalen of (alle onkosten voor) tandartskosten na een ongeval ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Zodra je een vernieuwde zorgverzekering regelt, is het verstandig om aanvullende dekkingen te inventariseren ten aanzien van gangbare medische behandelingen en geneesmethoden. Wat is inclusief, en wat niet? In de kleine letters van jouw polis (HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg) lees je er alles over. Elke 12 maanden wijzigen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de grote verzekeraars.

Vergoedingen tandartskosten na een ongeval 2020

Jouw polis heeft een wettelijk verplichte basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Hiermee heb je altijd een goede dekking voor mogelijke kosten als Dieetadvies, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg en Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Huisarts. Echter, wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Tandartskosten na een ongeval vergoeding 2020? Is dit ook geregeld in dit pakket? Direct overstappen naar bijvoorbeeld De Goudse en Pro Life? Check dan grondig de kleine letters rondom dit thema. De onderstaande vergelijker begeleidt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor tandartskosten na een ongeval. Of lees meer over Doornspijk, Koufurderrige, Reitsum, Willemsoord.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een verzekering op maat, die matcht met je speciale zorgbehoeftes? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Herstellingsoord? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker aan de hand van de online tool. Hoe gaat dat in z’n werk?Heel simpel, via het stappenplan hieronder:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Alternatieve geneeswijzen en bijv. orthodontie
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ziet nu de af te sluiten verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een geschikt pakket gevonden? Download de polisvoorwaarden en controleer de tandartskosten na een ongeval vergoedingen 2020. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Tandartskosten na een ongeval

Eigen risico is het bedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd wanneer je gebruik maakt van het pakket. In 2020 ligt dit op €385. Gaan tarieven m.b.t. Tandartskosten na een ongeval van het eigen risico af? Het betreft nogal unieke kwesties / therapieën. Deze niet-standaard ingreep vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Om dit te achterhalen raadpleeg je het geldige polisblad. Deze kan je downloaden via internet (bij de assuradeur), of neem contact op met de klantenservice van de verzekeraar. Zit de gewenste therapie in het basispakket? In zo’n case betaal je meestal de eerste €385 door de eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? Hierbij vragen verzekeraars doorgaans niet een bijdrage uit het eigen risico. Lees nu verder over: Zorg en Zekerheid vergoedingen.