Loading...

Zorgverzekering Stompkousen Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Aan de hand van een vastgestelde financiële vergoeding, krijg jij een betrouwbaar zorgpakket van aanbieders als CZ, Achmea, OHRA, VGZ, FBTO of United Consumers, Univé, Interpolis, Zilveren kruis. Elke Nederlander wil goede zorg ontvangen. En veel mensen moeten ook extra behandelingen hebben. In dit geval misschien wel stompkousen. Benieuwd of (behandelingen rondom) stompkousen ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis kiest, is het aan te raden aanvullende dekkingen te checken rondom gebruikelijke medische behandelingen en therapieën. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de voorwaarden van de betreffende zorgverzekering (Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg) kan je er alles over lezen. Elk jaar wijzigen de keuzes, declaraties en modules van de grote verzekeraars.

Vergoedingen stompkousen 2022

Jouw verzekering biedt allereerst een zogenaamde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Zo ben je gedekt voor mogelijke kosten als Ergotherapie, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies maar ook Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Alleen, wat is de huidige status van zorgverzekering Stompkousen vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Direct oversluiten naar Besured of ONVZ? Bekijk dan kritisch de regels m.b.t. deze behandelingen. De onderstaande vergelijker kan je helpen bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor stompkousen. Raadpleeg hiervoor ook Donkerbroek, Koudekerk aan den Rijn, Reek, Wildervank.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een verzekering op maat, die in lijn is met jouw specifieke zorg-wensen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Harttransplantatie? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel aan de hand van de zorgvergelijker. Maar hoe kan ik dat doen? Heel simpel, middels ons stappenplan:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysiotherapie of mond/tand
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ziet nu de toepasbare verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Check de voorwaarden van de polis en controleer de stompkousen vergoedingen 2022. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Stompkousen

Eigen risico is de vergoeding die je jaarlijks moet inleggen wanneer je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaat de tegemoetkoming voor Stompkousen van mijn eigen risico af? Dit zijn betrekkelijk individuele kwesties / therapieën. Deze specifieke zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. In dit geval check je het actuele polisblad. Dit document vind je op de website van de verzekeraar, of vraag je op bij de servicemedewerkers van de zorgverzekeraar. Vind je ze ingreep inbegrepen in jouw basisverzekering? In zo’n case vergoed jij vaak zelf een klein gedeelte (€385) uit je eigen risico. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? In dat geval geldt er meestal geen eigen risico! Lees nu verder over: Zekur vergoedingen.