Loading...

Zorgverzekering Stomamateriaal en spoelapparatuur Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. Aan de hand van een bepaald maandtarief, kun je gebruik maken van een uitgebreid zorgpakket van verzekeraars als Achmea, VGZ, OHRA, CZ, FBTO en Interpolis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Elke Nederlander heeft betrouwbare zorg nodig. Veel patiënten benodigen daarnaast extra zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met stomamateriaal en spoelapparatuur. Benieuwd of (de kosten omtrent) stomamateriaal en spoelapparatuur ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Wanneer je een vernieuwde zorgverzekering neemt, is het verstandig om de aanvullende dekkingen te inventariseren ten aanzien van reguliere behandelingen en therapieën. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-regels van de verzekeringsmaatschappij (Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Promovendum) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elk jaar veranderen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen stomamateriaal en spoelapparatuur 2020

Jouw verzekeringsmaatschappij bestaat uit een zogenoemde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij elk van de aanbieders gelijk. Hiermee ben je altijd verzekerd voor mogelijke kosten als Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Dieetadvies en Huisarts, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Belangrijk: wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Stomamateriaal en spoelapparatuur vergoeding 2020? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Meteen een polis afsluiten bij CZdirect en Ohra? Lees dan nauwkeurig de kleine letters rondom deze behandelingen. De zorgvergelijker op deze pagina begeleidt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor stomamateriaal en spoelapparatuur. Bekijk vergoedingen in o.a. Doniaga, Kortgene, Reduzum, Wilbertoord.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een verzekering op maat, die aansluit op jouw specifieke zorgbehoeftes? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Haptotherapie? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker met behulp van internet. Welke stappen moet ik volgen? Erg makkelijk, middels de volgende handleiding:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Buitenlanddekking of natuurlijk mond/tand
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. In het volgende scherm check je de opties voor verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Analyseer de kleine lettertjes en geef extra aandacht aan de stomamateriaal en spoelapparatuur vergoedingen 2020. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Stomamateriaal en spoelapparatuur

Jouw eigen risico is de minimale kosten die je zelf moet betalen wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2020 is dit €385. Gaan kosten rondom Stomamateriaal en spoelapparatuur ten koste van het eigen risico? Het gaat hier om redelijk bijzondere thema’s / therapieën. Deze bijzondere ingreep gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen check je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Dit kan je downloaden op de website van de verzekeraar, of vraag je op bij de klantenservice van de verzekeringsmaatschappij. Staat je behandeling inbegrepen in jouw basisverzekering? In die situatie voldoe je meestal het eerste deel (€385) door de eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? Dan vragen verzekeraars meestal geen eigen stukje uit het eigen risico. Bezoek ook de pagina over: VvAA vergoedingen.