Loading...

Zorgverzekering Steunzolen Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Uitgaande van een vaste premie per maand, kan jij profiteren van een speciaal zorgpakket van o.a. CZ, OHRA, VGZ, FBTO, Achmea en Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Ieder persoon wil goede zorg ontvangen. En veel mensen hebben specifieke behoeftes. Bijvoorbeeld rondom steunzolen. Benieuwd of (alle onkosten voor) steunzolen wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Op het moment dat jij een nieuwe zorgverzekering regelt, is het slim om alle aanvullende dekkingen te analyseren t.a.v. reguliere ingrepen en medicijnen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-beschrijvingen van jouw polis (HEMA, Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden) lees je er alles over. Elk jaar veranderen de vergoedingen en voorwaarden van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen steunzolen 2023

Iedere polis biedt allereerst een zogenaamde basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is voor iedereen overeenkomstig. Daarmee heb je altijd een goede dekking voor kostenposten zoals Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Ergotherapie of Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis, Huisarts. Alleen, hoe zit het met zorgverzekering Steunzolen vergoeding 2023? Is dit ook geregeld in dit pakket? Bezig met een andere polis te nemen bij Interpolis en VvAA? Check dan kritisch de condities rondom dit onderwerp. Onze eigen polis-vergelijker helpt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor steunzolen. Zie ook meer info over Dongjum, Kortenhoef, Roodhuis, Wijster.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een gewoon goede zorgpolis die matcht met je speciale zorg-wensen? Onder ander voor Vergoedingen Haptonomie? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel aan de hand van de zorgvergelijker. Maar hoe kan ik dat doen? Heel simpel, met het stappenplan hieronder:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((restitutie of natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysio of natuurlijk orthodontie
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. In het volgende scherm check je de af te sluiten verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Check de voorwaarden van de polis en controleer de steunzolen vergoedingen 2023. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Steunzolen

Het eigen risico is de vergoeding die je zelf moet betalen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Gaan de vergoedingen van Steunzolen van de eigen bijdrage af? Het gaat hier om tamelijk bijzondere onderwerpen / therapieën. Deze niet-standaard behandeling zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Om dit te achterhalen doorzoek het actuele polisblad. Dit document kan je downloaden online (website maatschappij), of contacteer de ondersteuningsdienst van jouw verzekeringskantoor. Staat je opname wel in de basisdekking? Dan betaal je vaak een deel van de zorg (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? Hierbij geldt er meestal geen eigen risico! Bezoek ook de pagina over: VGZ vergoedingen.