Loading...

Zorgverzekering Spiraal Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. Mede door een vaste premie per maand, kan jij profiteren van een uitgebreid zorgpakket van aanbieders als OHRA, Menzis, CZ, FBTO, Achmea en Interpolis, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Ieder mens kan deskundige zorg krijgen. Veel patiënten moeten ook extra behandelingen hebben. Dat kan bijvoorbeeld gaan om spiraal. Wil jij weten of (behandelingen rondom) spiraal wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Op het moment dat jij een andere zorgpolis regelt, is het onmisbaar de aanvullende dekkingen te inventariseren rondom gangbare ingrepen en therapieën. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-regels van jouw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA, Besured) wordt dit duidelijk uitgelegd. Ieder jaar muteren de vergoedingen en voorwaarden van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen spiraal 2023

Jouw verzekeringsmaatschappij beslaat een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar identiek. Op die manier ben je standaard verzekerd voor o.a. Gehandicaptenzorg, Logopedie, Ergotherapie, Revalidatiezorg en Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Belangrijk: hoe zit het met zorgverzekering Spiraal vergoeding 2023? Is dit ook geregeld in dit pakket? Meteen switchen naar De Amersfoortse of Ohra? Doorzoek dan grondig de condities op het gebied van deze situatie. De zorgvergelijker op deze pagina kan je helpen bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor spiraal. Raadpleeg hiervoor ook Dieverbrug, Koekange, Puth, Wierden.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een klantvriendelijke verzekeraar die matcht met je speciale zorgvragen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Geneesmiddelen alternatief genezer? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel via deze online vergelijker. Hoe werkt het? Zonder moeite, met ons stappenplan:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysiotherapie en bijv. orthodontie
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ontdekt nu alle beschikbare verzekeraars. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Raadpleeg de voorwaarden van de polis en let specifiek op de spiraal vergoedingen 2023. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Spiraal

Eigen risico is de vergoeding die je jaarlijks moet inleggen wanneer je iets uit je basispakket gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Gaan tarieven m.b.t. Spiraal van mijn eigen risico af? Het betreft redelijk bijzondere thema’s / behandelingen. Deze specifieke ingreep gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Daarvoor raadpleeg je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Dit tref je op de website van de verzekeraar, of neem contact op met de helpdesk van de zorgverzekeraar. Zit deze ingreep wel in de basisdekking? In die situatie vergoed jij vaak zelf een klein gedeelte (€385) door de eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? In deze situatie is er meestal geen eigen risico! Check nu direct details over: HEMA vergoedingen.