Loading...

Zorgverzekering Specialist Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is in ons land een must. Op basis van vooraf bepaalde poliskosten, heb je recht op een uniek zorgpakket van bedrijven als VGZ, CZ, FBTO, OHRA, Achmea of Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Elke Nederlander wil de beste zorg. En veel mensen benodigen daarnaast extra zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met specialist. Wil jij weten of (behandelingen rondom) specialist ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis afsluit, is het slim om alle aanvullende dekkingen te analyseren t.a.v. reguliere ingrepen en geneesmethoden. Wat wordt wel en niet gedekt? In de kleine letters van jouw polis (Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum) kan je er alles over lezen. Elk nieuw jaar wijzigen de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen specialist 2020

Elke verzekeringsmaatschappij biedt allereerst een belangrijke basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij elk van de aanbieders gelijk. Hiermee ben je altijd verzekerd voor zaken als Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Logopedie of Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts. Echter, wat is de huidige status van zorgverzekering Specialist vergoeding 2020? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Overweeg jij oversluiten naar De Friesland of ZieZo? Lees dan kritisch de condities op het gebied van dit thema. Onze eigen polis-vergelijker begeleidt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor specialist. Navigeer meteen naar Diemen, Kloosterzande, Prinsenbeek, Weurt.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een klantvriendelijke verzekeraar die rijmt met je unieke zorgvragen? Denk dan aan Vergoedingen Gedeeltelijke gebitsprothese? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig door gebruik te maken van de online tool. Hoe werkt het? Super eenvoudig, aan de hand van het volgende stappenplan:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Buitenlanddekking of natuurlijk orthodontie
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ontdekt nu de opties voor verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een goede keuze kunnen maken? Download de kleine lettertjes en bekijk de specialist vergoedingen 2020. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Specialist

Het eigen risico is het zorgbedrag dat je zelf moet betalen wanneer je zorgkosten maakt. In 2020 is dit €385. Gaan tarieven m.b.t. Specialist ten koste van het eigen risico? Het betreft zeer unieke aangelegenheden / behandelwijzen. Deze unieke ingreep zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. In dit geval raadpleeg je het actuele polisblad. Deze raadpleeg je online (website maatschappij), of vraag je op bij de servicemedewerkers van de verzekeringsmaatschappij. Zit de gewenste therapie in het basispakket? In dat geval voldoe je in de regel de eerste €385 door de eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? Dan eisen verzekeringen gewoonlijk geen eigen risico! Check nu direct details over: Delta Lloyd vergoedingen.