Loading...

Zorgverzekering Revalidatie Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. Op basis van een vastgestelde financiële vergoeding, kun je gebruik maken van een uitgebreid zorgpakket van aanbieders als CZ, Achmea, FBTO, VGZ, OHRA of Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Elke Nederlander wil de beste zorg. Veel Hollanders moeten hebben specialistische zorg. In dit geval misschien wel revalidatie. Benieuwd of (alle onkosten voor) revalidatie wordt betaald uit de zorgverzekering? Zodra je een nieuwe zorgverzekering afsluit, is het aan te raden je aanvullende dekkingen te inventariseren t.a.v. gebruikelijke behandelingen en medicijnen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-beschrijvingen van de verzekeringsmaatschappij (Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg) vind je het antwoord. Elke 12 maanden wijzigen de vergoedingen en voorwaarden van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen revalidatie 2022

Iedere polis bestaat uit een zogenoemde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen gelijk. Op die manier ben je gedekt voor mogelijke kosten als Ergotherapie, Wijkverpleging, Dieetadvies, Verloskundige zorg en natuurlijk Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen. Alleen, hoe zit het met zorgverzekering Revalidatie vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Direct switchen naar CZ of Stad Holland? Bekijk dan grondig de voorwaarden m.b.t. deze behandelingen. De zorgvergelijker op deze pagina kan je helpen bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor revalidatie. Raadpleeg hiervoor ook De Wilp, Kapelle, Paasloo, Wervershoof.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een klantvriendelijke verzekeraar die matcht met je unieke zorgbehoeftes? Relevant voor Vergoedingen Eigen Bijdrage GVS? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig via deze online vergelijker. Hoe werkt het? Binnen 5 minuten, via het stappenplan hieronder:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking en bijv. tandarts
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ziet nu de toepasbare verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Check de voorwaarden van de polis en bekijk de revalidatie vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Revalidatie

Eigen risico is het zorgbedrag dat je zelf moet betalen in het geval je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaat de tegemoetkoming voor Revalidatie van het eigen risico af? We praten over redelijk bijzondere aangelegenheden / therapieën. Deze unieke zorg gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen raadpleeg je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De polis tref je via je online account bij de verzekeraar, of contacteer de servicemedewerkers van de zorgverzekeraar. Zit de gewenste ingreep in de algemene basisdekking? In zo’n case compenseer jij vaak de eerste €385 via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In deze situatie geldt er gewoonlijk niet een bijdrage uit het eigen risico. Check nu direct details over: De Goudse dekking.