Loading...

Zorgverzekering Reizigersvaccinatie Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is in ons land een must. Aan de hand van een bepaald maandtarief, heb je recht op een uitgebreid zorgpakket van o.a. CZ, Achmea, FBTO, Menzis, OHRA of Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Ieder mens kan deskundige zorg krijgen. Veel consumenten moeten hebben specialistische zorg. Dat kan bijvoorbeeld gaan om reizigersvaccinatie. Nieuwsgierig of (de tarieven voor) reizigersvaccinatie wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Op het moment dat jij een nieuwe zorgverzekering regelt, is het goed om alle aanvullende dekkingen te inventariseren t.a.v. gangbare medische behandelingen en therapieën. Hoe zit het met de declaraties? In de voorwaarden van jouw verzekeraar (Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Anderzorg) kan je er alles over lezen. Elk nieuw jaar muteren de vergoedingen en voorwaarden van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen reizigersvaccinatie 2023

Elke polis heeft een zogenoemde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is voor iedereen identiek. Op die manier ben je standaard verzekerd voor kostenposten zoals Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg maar ook Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Maar, wat is de huidige status van zorgverzekering Reizigersvaccinatie vergoeding 2023? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Meteen oversluiten naar inTwente of OZF? Doorzoek dan kritisch de kleine letters m.b.t. deze situatie. De onderstaande vergelijker ondersteunt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor reizigersvaccinatie. Zie ook meer info over de Wijk, Kantens, Overveen, Werkhoven.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een klantvriendelijke verzekeraar die matcht met je speciale zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Eerstelijnsverblijf? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel door gebruik te maken van deze online vergelijker. Hoe werkt het? Binnen 5 minuten, met het volgende stappenplan:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Lenzen en brillen of tandheelkunde
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ziet nu alle mogelijke verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Check het polisblad, en bekijk de reizigersvaccinatie vergoedingen 2023. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Reizigersvaccinatie

Eigen risico is het bedrag dat je jaarlijks moet inleggen wanneer je gebruik maakt van het pakket. In 2023 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan de vergoedingen van Reizigersvaccinatie van de eigen bijdrage af? Dit zijn aanmerkelijk specifieke onderwerpen / behandelingen. Deze bijzondere zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Om dit te achterhalen check je het geldige polisblad. Deze kan je downloaden op de website van de verzekeraar, of neem contact op met de servicemedewerkers van de verzekeraar. Zit de gewenste ingreep in het basispakket? In dat geval compenseer jij in de regel het eerste deel (€385) via het eigen risico. Vind je het in de aanvullende verzekering? Hierbij is er gewoonlijk geen bijdrage uit jouw eigen risico. Check nu direct details over: FBTO dekking.