Loading...

Zorgverzekering Plastische chirurgie Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is in ons land een must. Aan de hand van een vastgestelde financiële vergoeding, kan jij profiteren van een uitgebreid zorgpakket van bijv. Menzis, Achmea, CZ, FBTO, OHRA en United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Ieder persoon heeft betrouwbare zorg nodig. Veel Hollanders moeten hebben specialistische zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met plastische chirurgie. Nieuwsgierig of (alle onkosten voor) plastische chirurgie wordt betaald uit de zorgverzekering? Wanneer je een actuele zorgpolis neemt, is het aan te raden alle aanvullende dekkingen te checken t.a.v. reguliere operaties en geneeswijzen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-regels van jouw polis (HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured) kan je er alles over lezen. Ieder jaar muteren de keuzes, declaraties en modules van de assuradeurs.

Vergoedingen plastische chirurgie 2022

Jouw verzekering beslaat een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar overeenkomstig. Zo ben je altijd verzekerd voor o.a. Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Logopedie, Verloskundige zorg en natuurlijk Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medicijnen. Belangrijk: wat is de huidige status van zorgverzekering Plastische chirurgie vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Direct een polis afsluiten bij De Goudse of National Academic? Doorzoek dan nauwkeurig de kleine letters ten aanzien van deze situatie. De vergelijker hieronder ondersteunt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor plastische chirurgie. Zie ook meer info over Dalerpeel, IJsselmuiden, Oud-Beijerland, Wanroij.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een gewoon goede zorgpolis die in lijn is met jouw specifieke zorgbehoeftes? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Compressie-apparatuur? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel door gebruik te maken van de online tool. Hoe gaat dat in z’n werk?Erg makkelijk, met ons stappenplan:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Fysio of natuurlijk orthodontie
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je vergelijkt nu in een keer de opties voor verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Analyseer de polisvoorwaarden en controleer de plastische chirurgie vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Plastische chirurgie

Het concept eigen risico de vergoeding die jaarlijks moet worden bijgelegd wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan kosten rondom Plastische chirurgie van het eigen risico af? Het gaat hier om nogal specifieke thema’s / ingrepen. Deze specifieke ingreep vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Hiervoor raadpleeg je de overeenkomst / polisblad. Deze tref je online (website maatschappij), of contacteer de helpdesk van de verzekeraar. Vind je ze therapie wel in de basisdekking? In zo’n case vergoed jij doorgaans de eerste €385 uit je eigen risico. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? In deze situatie eisen verzekeringen doorgaans niet een bijdrage uit het eigen risico. Lees nu verder over: DSW augustus 2022.