Loading...

Zorgverzekering Pijnbestrijding Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. Op basis van een vastgestelde financiële vergoeding, kan jij profiteren van een speciaal zorgpakket van bijv. OHRA, VGZ, CZ, Achmea, FBTO en Zilveren kruis, Univé, Interpolis, Bewuzt. Ieder mens wil goede zorg ontvangen. Veel Hollanders hebben specifieke behoeftes. Bijvoorbeeld rondom pijnbestrijding. Benieuwd of (behandelingen rondom) pijnbestrijding wordt vergoed binnen de zorgverzekering? In het geval jij een andere zorgpolis kiest, is het goed om alle aanvullende dekkingen te bekijken t.a.v. gangbare operaties en geneesmethoden. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-beschrijvingen van jouw verzekeraar (Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum) vind je het antwoord. Elke 12 maanden wijzigen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen pijnbestrijding 2022

Uw polis bestaat uit een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij alle maatschappijen gelijk. Daarmee ben je gedekt voor zaken als Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Wijkverpleging maar ook Ziekenvervoer, Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen. Echter, hoe zit het met zorgverzekering Pijnbestrijding vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Meteen oversluiten naar Besured of Zekur? Bekijk dan grondig de condities op het gebied van deze situatie. De zorgvergelijker op deze pagina ondersteunt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor pijnbestrijding. Open ook onze pagina over Daarlerveen, IJlst, Oud Ootmarsum, Walsoorden.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een gewoon goede zorgpolis die in lijn is met je unieke zorg-nood? Onder ander voor Vergoedingen Combinatietest? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel aan de hand van internet. Maar hoe kan ik dat doen? Erg makkelijk, met de volgende handleiding:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking en bijv. orthodontie
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ontdekt nu de toepasbare verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een goede keuze kunnen maken? Analyseer het polisblad, en let specifiek op de pijnbestrijding vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Pijnbestrijding

Jouw eigen risico is de vergoeding die jij zelf altijd zal bijdragen in het geval je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Gaat de tegemoetkoming voor Pijnbestrijding van de eigen bijdrage af? Het betreft redelijk unieke onderwerpen / ingrepen. Deze niet-standaard zorg zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Hiervoor doorzoek de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Deze raadpleeg je op de website van de verzekeraar, of vraag het de de ondersteuningsdienst van de verzekeringsmaatschappij. Zit de gewenste behandeling wel in de basisdekking? Dan betaal je meestal het eerste deel (€385) via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij vragen verzekeraars in de regel geen eigen stukje uit het eigen risico. Bezoek ook de pagina over: CZdirect augustus 2022.