Loading...

Zorgverzekering Pessarium Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis is verplicht in Nederland. Op basis van een bepaald maandtarief, krijg jij een uniek zorgpakket van o.a. OHRA, Achmea, VGZ, CZ, Menzis en Univé, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Elke Nederlander kan deskundige zorg krijgen. Veel patiënten moeten ook extra behandelingen hebben. In dit geval misschien wel pessarium. Achterhalen of (de tarieven voor) pessarium wordt gedekt met jouw zorgverzekering? In het geval jij een andere zorgpolis afsluit, is het aan te raden de aanvullende dekkingen te checken met betrekking tot gebruikelijke medische behandelingen en geneesmethoden. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-regels van de verzekeringsmaatschappij (Besured, Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden) lees je er alles over. Elk jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen pessarium 2022

Jouw verzekering beslaat een wettelijk verplichte basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij elk van de aanbieders gelijk. Op die manier heb je altijd een goede dekking voor o.a. Logopedie, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Wijkverpleging en Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek. Let op: wat moet ik weten over zorgverzekering Pessarium vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Meteen overstappen naar bijvoorbeeld Kiemer of ZieZo? Doorzoek dan grondig de regels op het gebied van deze situatie. De onderstaande vergelijker helpt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor pessarium. Of lees meer over Culemborg, Iens, Oud Annerveen, Wageningen.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een klantvriendelijke verzekeraar die in lijn is met jouw eigen zorg-wensen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Chirurgische tandheelkunde? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel aan de hand van deze online vergelijker. Hoe werkt het? Heel eenvoudig, middels ons stappenplan:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((natura & restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysio of natuurlijk tandheelkunde
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ziet nu alle beschikbare verzekeraars. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Raadpleeg de voorwaarden van de polis en controleer de pessarium vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Pessarium

Het concept eigen risico de vergoeding die je jaarlijks moet inleggen als je gebruik maakt van het pakket. In 2022 ligt dit op €385. Gaan de vergoedingen van Pessarium van het eigen risico af? Het betreft tamelijk bijzondere aangelegenheden / behandelingen. Deze niet-standaard ingreep gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Daarvoor doorzoek de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Dit kan je downloaden via internet (bij de assuradeur), of vraag je op bij de helpdesk van de verzekeraar. Zit de gewenste ingreep in de algemene basisdekking? Dan voldoe je doorgaans een deel van de zorg (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? In dat geval geldt er meestal geen eigen risico! Bezoek ook de pagina over: C4Me juli 2022.