Loading...

Zorgverzekering Pedicure Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgverzekering is in ons land een must. Aan de hand van een vaste premie per maand, kun je gebruik maken van een uitgebreid zorgpakket van onder andere VGZ, OHRA, CZ, Menzis, Achmea of Univé, Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis. Ieder persoon heeft betrouwbare zorg nodig. Veel consumenten hebben specifieke behoeftes. Dat kan bijvoorbeeld gaan om pedicure. Benieuwd of (behandelingen rondom) pedicure wordt gedekt met jouw zorgverzekering? In het geval jij een andere zorgpolis neemt, is het verstandig om je aanvullende dekkingen te analyseren t.a.v. reguliere medische behandelingen en therapieën. Hoe zit het met de declaraties? In de voorwaarden van jouw verzekeraar (Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg) vind je het antwoord. Ieder jaar muteren de keuzes, declaraties en modules van de assuradeurs.

Vergoedingen pedicure 2022

Jouw verzekering heeft een zogenaamde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar identiek. Op die manier ben je altijd verzekerd voor kostenposten zoals Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Verloskundige zorg maar ook Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts. Maar, wat moet ik weten over zorgverzekering Pedicure vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Direct oversluiten naar Bewuzt of Ohra? Bekijk dan nauwkeurig de condities rondom deze behandelingen. De zorgvergelijker op deze pagina ondersteunt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor pedicure. Lees handige informatie over Cornwerd, Hurdegaryp, Ossenzijl, Waaxens.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een verzekering op maat, die in lijn is met jouw specifieke zorg-wensen? Denk dan aan Vergoedingen Burn-out? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig aan de hand van internet. Hoe werkt het? Zonder moeite, aan de hand van het volgende stappenplan:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Alternatieve geneeswijzen en tandheelkunde
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. In het volgende scherm check je alle beschikbare verzekeraars. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Raadpleeg de polisvoorwaarden en let specifiek op de pedicure vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Pedicure

Het eigen risico is de vergoeding die je zelf moet betalen in het geval je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Pedicure van het eigen risico af? Dit zijn zeer unieke aangelegenheden / behandelwijzen. Deze unieke zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Hiervoor download je het actuele polisblad. Dit kan je downloaden op de website van de verzekeraar, of vraag je op bij de klantenservice van de verzekeringsmaatschappij. Zit deze opname in het basispakket? In die situatie betaal je doorgaans een deel van de zorg (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Dan eisen verzekeringen doorgaans geen eigen stukje uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: ZorgDirect oversluiten.