Loading...

Zorgverzekering Palliatieve terminale zorg in een hospice Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Mede door een vastgestelde financiële vergoeding, krijg jij een betrouwbaar zorgpakket van o.a. Menzis, OHRA, VGZ, CZ, FBTO of Interpolis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Ieder mens kan deskundige zorg krijgen. Veel patiënten hebben specifieke behoeftes. Bijvoorbeeld rondom palliatieve terminale zorg in een hospice. Benieuwd of (de tarieven voor) palliatieve terminale zorg in een hospice ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis regelt, is het slim om je aanvullende dekkingen te inventariseren t.a.v. gangbare behandelingen en medicijnen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-regels van jouw polis (HEMA, Besured, Promovendum, Anderzorg) vind je het antwoord. Elk jaar wisselen de keuzes, declaraties en modules van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen palliatieve terminale zorg in een hospice 2022

Uw verzekering biedt allereerst een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is voor iedereen overeenkomstig. Op die manier heb je altijd een goede dekking voor o.a. Ergotherapie, Dieetadvies, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg maar ook Medisch specialist, Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Maar, wat is de huidige status van zorgverzekering Palliatieve terminale zorg in een hospice vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Direct switchen naar Interpolis en PNOZorg? Bekijk dan grondig de regels m.b.t. dit thema. De vergelijker hieronder helpt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor palliatieve terminale zorg in een hospice. Of lees meer over Coevorden, Hulst, Oss, Waardenburg.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een verzekering op maat, die matcht met jouw eigen zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Brug? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel aan de hand van internet. Hoe werkt het? Heel simpel, met de volgende handleiding:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Alternatieve geneeswijzen en tandheelkunde
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ontdekt nu de opties voor verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Download de voorwaarden van de polis en bekijk de palliatieve terminale zorg in een hospice vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Palliatieve terminale zorg in een hospice

Eigen risico is de vergoeding die je jaarlijks moet inleggen als je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan kosten rondom Palliatieve terminale zorg in een hospice van mijn eigen risico af? Het betreft betrekkelijk specifieke aangelegenheden / therapieën. Deze niet-standaard ingreep zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Daarvoor raadpleeg je het geldige polisblad. Dit document tref je via je online account bij de verzekeraar, of vraag je op bij de helpdesk van de verzekeraar. Zit de gewenste ingreep in de algemene basisdekking? In dat geval betaal je doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij geldt er doorgaans geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bezoek ook de pagina over: Zekur oversluiten.