Loading...

Zorgverzekering Overgangsconsulent Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is verplicht in Nederland. Uitgaande van vooraf bepaalde poliskosten, mag je aanspraak maken op een uniek zorgpakket van o.a. OHRA, CZ, FBTO, Achmea, Menzis en Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Ieder persoon kan deskundige zorg krijgen. Veel Hollanders benodigen daarnaast extra zorg. Bijvoorbeeld rondom overgangsconsulent. Wil jij weten of (behandelingen rondom) overgangsconsulent wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Op het moment dat jij een vernieuwde zorgverzekering kiest, is het aan te raden je aanvullende dekkingen te bekijken ten aanzien van reguliere medische behandelingen en medicijnen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-regels van de betreffende zorgverzekering (Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, HEMA) lees je er alles over. Elk jaar wisselen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen overgangsconsulent 2023

Uw verzekering beslaat een zogenoemde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij alle maatschappijen overeenkomstig. Zo ben je altijd verzekerd voor zaken als Logopedie, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg of Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Belangrijk: hoe zit het met zorgverzekering Overgangsconsulent vergoeding 2023? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Overweeg jij oversluiten naar De Goudse en PNOZorg? Lees dan grondig de regels m.b.t. deze situatie. De vergelijker hieronder ondersteunt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor overgangsconsulent. Zie ook meer info over Castenray, Huizen, Opperdoes, Waaksens.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een klantvriendelijke verzekeraar die matcht met je speciale zorgvragen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Bovenooglidcorrectie? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig met behulp van de online tool. Wat komt daar bij kijken? Erg makkelijk, met de volgende handleiding:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Fysiotherapie en bijv. gebit
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ontdekt nu de toepasbare verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Check de polisvoorwaarden en controleer de overgangsconsulent vergoedingen 2023. Let met name op de eigen bijdrage.

Eigen risico Overgangsconsulent

Jouw eigen risico is het bedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd in het geval je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan de vergoedingen van Overgangsconsulent van het eigen risico af? We praten over vrij unieke kwesties / ingrepen. Deze bijzondere behandeling gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Daarvoor raadpleeg je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De polis vind je op de website van de verzekeraar, of contacteer de ondersteuningsdienst van de verzekeraar. Staat je therapie inbegrepen in jouw basisverzekering? In dat geval voldoe je in de regel een deel van de zorg (€385) uit je eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij vragen verzekeraars gewoonlijk geen eigen risico! Check nu direct details over: UMC Zorgverzekering oversluiten.